Kızlar selam, sakin bir bebek için anne karnında ne yapmalı, ne dinletmeli?
BEBEĞİN SAKİN OLMASI İÇİN NE YAPMALI?
Bekliyim
Irazz12 kadir süresini okuyun günlük karnınızı sıvazlayarak sabırlı olmasını istiyorsanız ayni şekilde sıvazlayıp asır süresini okuyabilirsiniz .Hareketlerini hissettiğinizde elinizi sağ gogsunuzn altından sola doğru sıvazlayıp salavat-ı şerife okuyun dini bi kitapta okumuştum bende yapıyorum insAllah hayrli evlât olurlar
Esmay hepsini yapmama rağmen kuduruk bir kızımın olması şokunu yaşıyorum 🤭😂 7 aylık ama kim der 7 aylık yerinde durmuyor
Irazz12 böyle birseye inanmıyorum ben yapmadım inanmadıgım ıcın ama kac tane arkadasım denedıyse hep aksi oldu
gokce66 ay valla çok alakası yok mükemmel bir hamilelik geçirdim 18 günlük anneyim geceleri uyumayan tam dalamayan bi bebem var 🥺 günü gününe uymuyor bazen aşırı uykusuz kaldıgım oluyo. Daha çok yeni belki zamanla düzelir ama hamilelikte devamlı uyudum dinlendim premses gibiydim şimdi acısını çıkarır gibi kızım 🤣🤣🤣
Her namazdan sonra sağ elimi karnıma koyup salavat getirdim aklıma geldiginde de yaptım Allaha çok şükür öyle yaramaz bi çocuk olmadı gerci 1 yasında anlasılmaz daha😂ama ben duanın gücüne inanıyorum simdi yine aynısını yapıyorum insallah Allah gönlümüzce büyütecegimiz evlatlar nasip eder hayırlısıyla🤲🏻🤲🏻