Edadalman Bebeğimin hareketlerini çok net hissederken bikaç gündür hiç hareket yok ilk hamileliğim normal mi doktoruma sordum net bişey söylemedi
Bbilim118 Edadalman günde 10 kere hareket etmesi gerekli demişti bana doktor hareket etmezse gel demişti doktora gidin bence baksın 2 gün hareket etmemesi normal değil
mertveannesi2211 Edadalman 30.haftadan sonra günlük 10 hareket takibi istiyor doktorlar sizde o haftaya gelmişsiniz neredeyse bir doktora görünün bence inşallah bir sorun yoktur,içiniz rahat olur en azından görünseniz
Melike_nur53 Edadalman tatlı bişeyler ye ve uzan bide stres yaparsan da emin ol hissetmezsin ama muhakak doktoruna görün en geç yarın acilden gidebilirsin
Seydaamuratt Konuyla ilgili bilgim yok ama ben size alakalı Bi şey sormak istiyorum. İlk ne zaman hissetmeye başladınız bebeği yani ben 9 hafta 4 günlük hamileyim ben hiçbir şey hissetmiyorum hamile miyim değil miyim belli değil bu normal mi 😅
Rumish58_Reyyan Seydaamuratt daha fasülye kadar o 😀 hissetmek mümkün değil ben 19 haftalık olucam daha yeni yeni hissetmeye başladım daha çok yolumuz var
Seydaamuratt Rumish58_Reyyan az önce eşim dedi de hissediyor musun diye aklıma düştü benimde ne biliyim 😂
Edau9 Edadalman Günde 10 kere hareket etmesi gerek eğer etmezse gel ben muayne ediyim demişti benim doktorum.İsterseniz bir muayne olun 2 günde uzun bir süre bu haftalarda aktif oluyorlar çünkü