Dila5 Kızlar elimin üstü yandı çok ciddi bişey değil ama cildim baya kızardı su toplicak gibi. 7 haftalığım bebeğe bi kusuru etkisi olur mu
Kelebekk-0307 Dila5 bu soru ciddi mi ? Elinizin üstündeki kızarıklık bebeğe nasıl bir etki yapabilir ki ?
_Moodanne_ Dila5 elinizin üstündeki yanığın bebeğe bı etkisi olmaz ama ilaç falan kullanırsanız olabilir 🙏
1erkekkannesiiii Dila5 ilaç alirken eczacıya sorun canım bebeğe zararı olmayan bisey sürün. Cilde sürülen şeyler bebeği etkiliyor çünkü. Gecmıs olsun canım
Dila5 Kelebekk-0307 ilk gebeliğim ilk tecrübem bütün hassasiyetim artık canımdan çok onun için en ufak bişeyde karnındakini düşünüyosun bu soru ciddi evet.
Kelebekk-0307 Dila5 anladim öyle oluyor da ilaç değil yanığın bir kusuru olur mu diye sormanz biraz tuhaf geldi ciddi bir yanık da değilmiş şaşırdım
aogoya Ya insanlar burda neler neler soruyor boşver takma gayet normal bir soru korkman da gayet normal herkes heşeyi bilmek zorunda değil canım 🥰 çok geçmiş olsun bi sorun olmaz inşallah sıkıntı etme kullandığın kremlere dikkat etmen yeterli
Bbilim118 Dila5 bebek elinizin üstünde mi kızarıklığın zararı olsun karnınızda kaç kat deri altında kese su içinde elinizi yakınca bebeğe nasıl zarar verecek biraz mantık ilk gebelik olabilir tamamda azda mantıklı olup akıl yürütmek lazım
Dila5 Bbilim118 valla bi tek siz biliyosunuz dimi bebek şuan gelişim döneminde onun elinde de iz oluşur mu gibisinden sordum soruyu yoksa bebek de yanar mı demedim
Syd53 Dila5 benim elim de ciddi yanık oluştu fito ve baktoraban sürdüler varsa bunları sürebilirsiniz
Ela4810 Dila5 ben 27. Haftamda yandım, gögsümden aşağı sıcak çay döküldü karnım komple yandı; ve su topladı.hem acil doktoru hem de kendi doktorum bebek asla etkilenmez dedi. Karnın da bile 5 kat doku var.
Bbilim118 Dila5 yuh ya onun elinde nasıl iz olsun senin elin yandı diye daha neler 🤣cidden bi ben biliyomusum şu dediğiniz saçma hurafeye bakılırsa 🤣
minikoglummm Dila5 benim karnıma yağ sıçradı yandı krem sürdüm burada sordum her telden ses çıktı düşünün karın yani bebeğin olduğu yer 😂
Gamzeygc Dila5 benim bildiginiz ütü ayagıma düştü oturdugum yerden ütü yaptıgım için 😅 yanık için krem kullanın sizin canınız yanmasın.. Bebeginize bişey olmaz Allahın izniyle korkmayın 🥰 Geçmiş olsun..
cimcimemmmm Dila5 yok kuzum bi sey olmaz sadece kullanacgin kreme bağlı. Vücuttan emip kana karışıyor ve bebege ulaşıyor. O nedenle dr un yazacağını kullanirsin. İlk aylar da cok onemli bebek gelişiminden dolayi