Anneolmak188 Kızçeler bebişimin tekme attığını ya da oynadığını nasıl anlarım nasıl hissederim ? Neye benziyor bişeyler yaşıyorum ama ne anlamıyorum çünkü 😂
Burcu1997 Anneolmak188 benım de ilk tık tık diye atıyordu ama öyle seğrime gibi hafif değil hissediyor sun farklı bişi olduğu nu yanı 22 haftalık olduk bugün artık bişi kayıyor gibi oluyor yanı fark ediliyor 😊🌸
Btlklnc Anneolmak188 Anlatılamaz bir sey bence hıssetmek lazım. Ben bagırsak hareketınden cok net ayırmıstım tekmeyı baya vuruyor :) dünyanın en guzel hıssı diyebılırız 🥰
Anneolmak188 Nnanaa kız şey gibimi böyle hamile değilken çok su içersin göbeğin guluk guluk eder sağa sola öylemi
Nnanaa Anneolmak188 kısa süre sonra tekmeleri de hisseddersin o zaman bi hafta içinde ben hissetmeye başlamıştım öyle olduktan sonra diye hatırlıyorum.
Evavera Anneolmak188 Birde bizde şöyle derler ilk atışını kimin yanında hissetmişseniz yada kime bakarsanız çocuk ona benzermiş. Ben tek başımayken hissetmiştim ve hemen aynada kendime bakmıştım bana benzemesi için 😅🤣
Evavera Esracaa1 evet o hareketi oluyor daha sonradan artıyor ve ben şuan 33. Haftamdayım dışarıdan bile gözüküyor hareketleri harika bir duygu
Evavera Esracaa1 aminn inşallahh isteyen bekleyen herkesin Allah kucağına sağ Salim sağlıklı çocuklarını versin inşallah