Minikmucizem199 Kızlar doktor randevusu saat 2de Öğlenden sonra şeker yükleme testi yapılacak şimdi sabah kahvaltı yapsam gidene kadar doktora 5 6 saat geçmiş oluyor yine yapılır mı yoksa tamamen aç mı olmak gerekiyor
Lenaaaa Minikmucizem199 bana gece 12 den sonra bir şey yeme demişlerdi. Aç olman gerekiyor diye biliyorum. Bugün yaptırdım ben de
Yesim52 Minikmucizem199 bildiğim kadarıyla geceden yeme içmeyi kesmeniz lazım.su bile içmeden gidilmesi lazım. Siz en iyisi sabah erken gidin tahlil istemi yapsın doktor.öğleden sonra randevu saatinizde de muayene olup sonuç gösterirsiniz. 2 de giderseniz zaten yapamaz seker yüklemesi.
Leylaviyan Minikmucizem199 gece 12 den sonra birşey yenilmesin denildi sabah aç karnına tahliller verilir öğleden sonra şeker yüklenmesimi yapılırmış doğru sonic vermez ki sadece gebelikte değil şeker aç karnına yapılır en doğru sonuç böyle alınır
Minikmucizem199 KorkuluAnne teşekkür ederim canım bekliyorum bakalım çünkü sabah erken saatlerde randevu yok devlet hastanesi olduğu için keyfime göre vermiyorlar
Minikmucizem199 gkbyza öğlenden sonra yapılmıyormuş az önce arkadaş öyle dedi sağlık ocağı da yapmıyor napacan bilmiyorum ☺️
dilinkopsunemi-bisus Minikmucizem199 ben su içtim ama aç gittim ebe sadece aç gel dedi su içme dememişti 🤭🤷♀️😂😂
Burcu1997 Minikmucizem199 ben 21+6 yim dün gitim devlet hastanesine suyun biraz fazla gibi dedi ve şeker yüklemesi yapalım 1 ay sonra sana dedi hatta açsan şimdi yapalım dedi kahvaltı etmedim ama çikolata yedim dedim hayır olmaz o zaman hiçbir yememen lazım 1 ay sonra aç gel yapalım dedi aç karnına oluyor sun diye biliyorum bende
Minikmucizem199 Burcu1997 Keşke sağlık ocağı yapsa hemen Sabah verirdim ama yapmıyor hastaneye gitmem lazım ona da sabah erken randevu yok taa saat 2 kadar
Lenaaaa Minikmucizem199 sabah erkenden gidip rica etseniz geri çevirmezler bence randevu bulamadım dersiniz yaparlar diye düşünüyorum