Mericylmz 25 test istediği doktor devlete mı yaptırdınız özele gidiyorum ama çok pahalı tutuyor devlete kadın doğuma randevu alıp mı yaptırdınız
Ilkesmomy Mericylmz ben daha once dusuk yaptigim icin benden de 30 a kadr yakin teste bakildi yarisini sehir hast. Yarisini fakultee de yaptirdim
Esracaa1 Mericylmz aynen benden de test istediler sağlık ocağı da hepsini yapamadı kimi test hastanede yapılıyormuş bugün doktora gittim yapılacak testlerim var dedim konuşmama izin bile vermeden ben biliyorum ne testleri olduğunu dedi ve 5 tüp kan idrar verdim 😂
Mericylmz Maysaamoms5 bana doktor dedi ki bu testleri eğitim araştırma yapar randevu aldım hastaneye kadın doğuma da acaba oradaki doktor mu yönlendirecek yaptır diye ne biliyim kafam karıştı 25 testte çok geldi
Mericylmz Ilkesmomy medipole gidiyorum ben doktor abarttı mı acaba dedim ama genel olarak istiyormuş bunları devlette yaptır dedi devlete gidicem de oradaki doktor acaba yaptırıcak mı merak ediyorum
Mericylmz Esracaa1 ayyy şeyi sorudan y Esracaa1 aaa şeyi sorucam kadın doğuma randevu alıp direk doktorum bu testleri mi istedi dedin çünkü o değil benim doktorum 😂
Esracaa1 Mericylmz hayır tabikide😂 şikayetlerin ne dedi şikayetim yok genel muayene olmaya geldim dedim ve sağlık ocağında yapılmayan testler varmış onları yaptırmaya geldim dedim biliyorum ben dedi 🤣🤣
Ecem95 Mericylmz benden de aynısını istemişti yaptırabildiğimi aile hekimliğinde yaptırdım geri kalanı kadın Doğumdan randevu alıp devlet hastanesinde yaptırdım çünkü dışarda çok pahalıydı
anneolmak4 Sağlık ocağında her test yapılmadığı için devlet hastanesinde yaptırdım doktora testleri gösterdiğinizde direk onay verip testlerinizi yaptırabiliyosunuz ücretsiz şekilde özelde çok pahalı
Edafmo Mericylmz özel takipliyim, çoğunu sağlık ocağında yaptırdım yalnızca 2tsnesini özelde yaptırdım
Selinn17 Bendende çok test istemişti devlette dahiliyede yaptırdım sadece D vitaminini ortopedi yazıyordu
EdaByrc Mericylmz ben özele gidiyorum ama istenilen testleri devletten randevu alıp yaptırıyorum kuzum
Esmasrc Bende özele gidiyorum testler baya pahalı tuttu devlette yaptırdım. İstersen testleri devlette yaptır araştırma hastaneleri yapıyor
Mericylmz Esmasrc bende sağlık ocağına da parça parça yaptırmayayım dedim hepsini devlet yapsın işte özel 4000₺ dedi
EAK Mericylmz aile hekimimde yaptırdjm sağlık ocağı da yani, onların yapamadığı bi kaçını özelde yaptırdım