poyrazin_annesi28 Kızlarrr devlet hastanesine gidenler kaç haftada 1 kontrole gidiyorsunuz. 2 haftada 1 mi yoksa 1 ayda 1 mi gidiliyor ? 2 haftada 1 görmeye gitsem doktorlar bişey diyo mu merak ediyorum 😅😅
Aselsmoms poyrazin_annesi28 benim kontroller özelde oluyor doğumum devlette olacak canım ama pazartesi 28+0′da gittik doktorum bir sorunun olmazsa 1 ay sonra göreyim tekrardan dedi
Esrauysal poyrazin_annesi28 biz nasıl dayanıyoruz yavrum yok öyle 😂😂😂ha gorurmusun ultrason kağıdı verirler mi onuda bilemem bana vermiyorlar kaç doktor değiştirdim hepsi aynı 😂😂
poyrazin_annesi28 Esrauysal Hahah evet ya doğru diyorsun canım 😅😅😅 Mecbur dayanicam 😅 Çok şaşırdım eee hiç resmi yok mu bebeğinin neden vermiyorlar ki söylemedi mi biseu
Esrauysal poyrazin_annesi28 bizim makinalar vermiyor diyorlar 🤷♀️😂😂bu kadar basit gecistiriyorlar birinden zorla aldım eşimide içeri almıyorlar eşim ayrı sinirleniyor ben ayrı 3 4 farklı doktora girdim böyle 😂😂ayrıntılı için özele gittik herseyini verdiler doya doya baktık napak 😂😂
Busrakrq19 poyrazin_annesi28 Ben özelde takipliyim 15. haftada cinsiyeti göstermemişti ertesi gün bide devleti deniyim dedim biz 12. 16. 20. haftalarda çağırıyoruz sen niye geldin kafana göremi geliyorsun yoksa dedi güldü 15 günde bir gitsek geri yollarlar 😂😂
poyrazin_annesi28 Esrauysal Ay kıyamam o da kötü ya 🥺 Gidip de resmini alamamak. Ama olsun sağlıklı olsunlar da ❤️
poyrazin_annesi28 Busrakrq19 Büyük ihtimal öyle olur 😅😅 Hahahah ben bide ağlarım öyle tepki alsam en iyisi durayım yerimde 😅🥺
Esrauysal poyrazin_annesi28 şükür kuzum renkli aldık normal aldık dvdide verdi, kendi iyi olsunda gerisi hiç ya ☺️
Busrakrq19 poyrazin_annesi28 Ay yok ne ağlıcam bende bidahakine öyle gelirim dedim gülerek muayene odasına geçtim 😂😂