Smyye_uysl1 Kızlar bugün park yatak aldık içime sinmedi e bebekte prego marka park yatak vardı 4000 TL cıvarı idi ama sallanmıyor diye almadık pıerre cardının indirime giren park yatağı var o sallanıyor onu aldık prego daha sağlam gibi geldi bana siz hangi markaları aldınız?
Sinemozy Smyye_uysl1 uzun araştırmalarım sonucu geçen gün ki indirimlerden yararlandım yoyko exclusive comfort 8 in 1 park yatak tercih ettim 🌸
DenizCeylin Smyye_uysl1 elele madre park yatak aldım. Anne yanı oluyor, sallanıyor, bakım ünitesi var, içinden yatağıda çıkıyor. Elele’nin kendi sayfasından almıştım. Dokusu kumaşı güzel kaliteli tavsiye ederim. Henüz kullanmadım ama doğumum yaklaştı kurduk
BBuseY Bizim sadece beşik ve araba kaldı bebişiği bu hafta sonu halledicez inş ben ahşap düşünüyorum görüntüsüde güzel yerde kaplamıyor 🤗
Smyye_uysl1 BBuseY bizimde şuan araba kaldı sadece ahşap beşikler çok rahat olmuyor diyorlar ya ben tercih etmedim bilmiyorum
Smyye_uysl1 Sinemozy anne yanı oluyor mu bir de bizim kırmızı çizgimiz sallanması sallanıyor mu 😂( eşim öyle diyor)😂
BBuseY Smyye_uysl1 benim arkadaşım kullanıyor mis yerde kaplamıyor görüntüsüde güzel 🤗 yıkama derdi yok sil geç
Smyye_uysl1 DenizCeylin çok iyi benim araştırma fırsatım olmadı biraz cahilliğe geldi maalesef hayırlı olsun güzel günlerde kullansın bebiş 😍