Ysmnoztrk2017 27 haftalik hamileyim 10 kilo aldim hemsirem cok dedi ne yapmaliyim bu konuda onlem alabilen var mi hep ac hissediyorum ve doymuyorum
Ezgi14 Ysmnoztrk2017 ekmek yeme canim daha besleyici seyler ye ekmek yerine gumde 6 ogun ye 3 ana 3 ara az az ama sık
Prenseskuzum Ysmnoztrk2017 bn ekmek,makarna,pilav,hamur isleri yemedigin halde 13 kilo aldım 😭 şuan 25 haftalığım gayette mutluyum 😂 bebegimin sağlığı icin dikkat ediyorum tabi 😪🤦♀️
SenaElyakut Ysmnoztrk2017 29 hafta oldum 3 kilo aldım sadece herşeyide yiyorum ama bünyeyle alakalı sanırım ilk doğumumda da 3 4 kilo arası almıştım
Sedayznn Ysmnoztrk2017 30.hAftamdayım bende 10kilo aldım doktor bana da kızdı çok almışsın diye ama herkes almamışsın birtek karnın var diyor bncede çok almadım bnde şu an şişlik çok var yüz el ayakta 🙂ama bnde mutluyum böle Bebiş iii olsunda tek bn kilo verrim sonra
Destina21 Az az sık sık ye .. hamur işleri ve tatlıdan uzak durursan .. hem dengeli hem de sağlıklı olur senin için..
EbruBeyazt Ya ben çok yemek yemiyorum da ttalı şeyler yiyorum hergün mutlaka özellikle gece kalkıp sanırım şanslı bünyelerdenim 2. Hamileliğim 27+4 üm 4 kilo aldım yoksa fena alırdım kilo 🤪🤪 bide şu tatlı yemeye emzirme dönwminde alıştım vücut istiyo sürekli bağımlı oldum resmen... çok su iç ekmek yeme tam buğday ekmek tükwtiyorum bwn günde 2 dilim oda kahvaltıda onun dışında yemeğe göre yiyorum ama akşam falan yenmiyor genelde bizim evde sebze yemeği ye pilav makarna daha az ye mesela yağdan hamurdan ve şekerden uzak kalmanın faydasını görürsün diyw düşünüykrym birde gündw yarım saat tempolu yürüyüş
Hayalll Ysmnoztrk2017 aciktigin zaman meyve ile bastir acligini ya da sut ic ceviz ye muz ye canim ben 9 aya 9kiloyla geldim son gunlerim geceleri cok acikiyorum ama kendimi tutup saglikli beslenmeye calisiyorum yoksa cnm neler neler cekior bi bilsen 😉😉😀😀😀 tbi gun icinde yiyorum canimin cektigini ama gece yemiyorm
htcgldn Ysmnoztrk2017 bugün 37 haftam bitti we aldığım kilo 5 kilo bende almadigimdan dolayı tedirginim
Neseyakut Ysmnoztrk2017 ben 24 haftaligim 5 kiloya çok dedi doktorum bende normal aldım zannedip seviniyordum .
Ysmnoztrk2017 Cok saolun dediklerinizi yapmaya calisicam insallh basarili olurum Rabbim hepimize kucagimiza almayi nasip etsin saglikla
Emali Ysmnoztrk2017 bende öyleyim 10-11 kilo aldım 24 haftalıpım ama bana bişe demediler soruyorumda normal dediler çevremdeki herkes fazla diyor ama bende fazla olduğunu biliyorum ama bende duramıyorum aslında çok bişide yemiyorum ekmek mesela sadece 1 dilim kahvaltıda ama alıyorum hiç güzel bir duygu değil ama ☹️
Sibellaa Yaa kızlar bende 14 haftalığım 4 kilo aldım o kadar yürüyüş yapıyorum ekmek yemiyorum yinede sürekli kilom artıyo anlam veremiyorum akşam 7 den sonra ağzıma lokma koymuyorum yinede her hafta artıyo
htcgldn Sibellaa canım bunyeyle alakalı benim ağzımdan gece hiç boş durmaz dewamli yerim gece gündüz şuanda 38 haftadan gün aldım we aldığım kilo 5 kilo
Nefesliva Ysmnoztrk2017 akşamları özellikle pilav makarna ekmek tüketmemeye çalış bol su başka bişeye gerek yok bence 36 haftalık oldum 7 kılo civarı aldım