Yesimm95 Merhabalar doğumuma çok az bir süre kaldı fakat biz hala beşiğe karar veremedik. E bebekteki satıcı iki kademeli anne yanı olabilen park yatak önerdi. Benim gözüme biraz büyük geldi. Sizce uygun mudur yenidoğan için?
Kubrakck2222 Yesimm95 ben de park yatak aldım, genelde artık park yatak tercih ediliyor daha uzun süre kullanılabilsin diye bence kullanışlı hem de anne yanı olması da çok güzel 🥰
Zeynep_alya Yesimm95 ilk kzimda kullandım 6 aya kadar üst kademesini 6 aylık olunca alta indirdim şimdi 27 aylık olacak daha yatıyor kardeşi olacağı için yatağını değiştiriyoruz yoksa ben memnunum artık kardeşi yatacak doğunca 🙂
guzelanne01_ Yesimm95 kullanabilir 2 kademeli zAten ama ilk 6 ay sallanan beşik daha iyi oluyor yatak yanına
Yesimm95 Zmraemr çok büyük ya bebek içinde kaybolur gibi geldi bir an ama öyle diyorsanız yarın gidip alayım :)
Zmraemr Yesimm95 yoo üstteki aparatiyla gayet iyi oluyor.İlk kızımda ben de son kilosuna kadar kullandım hala daha sağlam ikinci için hazır ☺️
Yesimm95 guzelanne01_ bizde öyle düşünmüştük ama sallanan beşik uygun fiyatlı olanlar çok kalitesiz geldi diğerleri de 2000 tl üzeri olunca taksiti bitene kadar bebek büyüyecek neredeyse diye düşündük
Mervetnl Yesimm95 bana anne yanı hediye geldi bir arkadaşımdan o yüzden kullanacağım ama eğer olmasaydı park yatak alıp 2 yaşa kadar onu kullanmayı düşünüyorduk. Yani kimisi olmaz diyor kimisi olur diyor. Bizim fikrimiz park yatağın içine uygun bir bebek yatağı alıp rahat ettirmek bebişi belki sizde öyle yapabilirsniz 🥰
Yesimm95 Mervetnl öyle düşündük ayrıca reflü yatağı da aldım zaten yeterli olur diye düşünüyorum ama gerekirse alırız bir deneyelim bakalım 😊
Zyinat Yesimm95 merhaba tabiki anne yanı yatak kullanılır ben üstüne de yatak aldım inşallah kullanırım yoyko park aldım
Flyderndkk Yesimm95 ya bana bu park yataklar çok hantal geliyor bir türlü beğenemedim. Karar veremiyorum
Yesimm95 Flyderndkk evet benim gözüme de çok büyük geldi e bebekte kanzı önerdiler başka markalarda kullananlar varmış bilemiyorum bende