tazeanne07- kızlar 6 haftalık hamileyim ama şiddetli bulantılarım var ilaç kullanıorm ama kesilmior bulantım. Yemek yiyemiorm midem sürekli boş. Meyve yoğurt bazen ekmek bal yiyebilıyorum başka da bişey yok. Korkuorm bebeğe bişey olur mı diye
HayriyeHnm tazeanne07- O haftalarda bende öyleydim, sürekli açım midem almıyor bulantı vs bide mide kazıntısı vs , doktorum prilam dr yazdı kendisi o günden beri iyiyim şimdi çok şükür bulantı yok ve sürekli yiyorum , siz kullanıyor musunuz ?
Summerwine tazeanne07- canım ilk 3 ay bebek senin depolardan beslenirmis korkma o yüzden inşallah mide bulantıların geçince düzene oturur yemen
Lavantakokusu64 tazeanne07- ilk 3 ay bebek kandan beslenir korkmayın. İlk evladımin hamileliginde 3 4 ayim aşırı kötüydü. suyun tadını unutmuştum ağzımı yıkıyordum dudaklarımı islatiyordum sadece hic birsey yiyip icemezdim. Simdi 2. Hamileligim cok şükür 3 4 ayı arada zor olsada hafif atlattım.
tazeanne07- HayriyeHnm evet bende prilam kullanıyorum amaa aynıyım değişmedi. Günde kaç tane kullanıyosunuz
bbh-20 tazeanne07- aynısını yaşadım.Prilam gece yatmadan 2 tane sabah 1 öğlen 1 içtim. Azalttı ama hiç bitmedi. 18. Haftam bitti bu hafta kusmadım sadece. Hamilelikten önce vitamin eksikliğin vs yoksa bir şekilde besleniyor kendinizi üzmeyin. Doktora gittiğinizde iyi olur inşallah her şey
baby3_ tazeanne07- doktorum 16 ya kadar birşey yemesen de olur demişti . Çok kustum ve hiç yiyemedim o haftalar. Sonra yavaş yavaş geçti