Kadriye28 Onekim aminnn çok dua et 41 fatiha oku karnına baş parmağını göbeğine koyup inşallah Rabbim en yakın zamanda sevindirr
Onekim Yagmur981 gecikmeler olunca insan hamile miyim sorusunu sormadan edemiyo benim cocuk düşündükten sonra duzensizlesti adetim bundan önce senede 1 kere gecikme yaşardım
Onekim Aksoyy aaa hamilelik var mi peki çok stresli misin 4 ay adet olmamak sıkıntı çünkü bi sebebi vardır
Onekim Ferahkabay aaa gözün aydın canım perşembe günü gideceğim bende inşallah güzel haberi bende alırım 🤲❤️
Merveeeeeee97 Onekim bence deneyebilirsiniz bende de düzensizlik bardı doktor doğum kontrol hapı verdi hamile kalmak isteyen insana o mu verilir 🙄 sonra arkadaşımın doktoru bu hapı vermiş oda bana sende kullan demişti ilk ay hamile kalmışım
Onekim Merveeeeeee97 aynen öyle hamile kalmak isteyene doğum kontrol hapı verilmez bakalım olmazsa denerim dediğin hapi
Onekim ikibaloglanannesi gözün aydın canım darısı bana ve isteyen herkese inşallah 🤲 peki hamilelik belirtileri yaşadın mı neler hissettin