Onekim Merhaba kızlar adet düzensizliği olup hamile kalan var mı benim geçen ay 5 gün gecikmeyle oldum, bu ay 3 gün gecikti yine erken gebelik testi yaptım dün negatif çıktı kasık ve karın ağrım var bide belim ağrıyor yatarken bekliyorum bi ümit 🤷♀️
ferhpnar Onekim benim de düzensizdi bazen 15 gün geçiyordu ama normal adet tarihimden 4 gün sonra test yaptım yani geçen aya göre 4 gün geçmişti pozitif çıkmıştı.
eminegulbalci Onekim adet düzensizliğinin dibini yaşıyorum ben 2-3 ay düzenli günü gününe oluyorum sonra 7-8 ay hiç olmuyor ve herşeyi araştırdı doktorlar asla bi sebep yok. Oğluma 1 yıl 1 ayda hamile kaldım evlendim hiç korunmadım. Kızıma hamileyim şimdi oğlum doğduktan sonra sürekli korunuyordum ama yine adet düzensizliği devam ediyordu 7-8 ayda bir oluyordum bi kere korunmadım hamile kaldım 😂😂
EbrarK Onekim Aylarca olmadığımı biliyorum ve polikistik overim. İlaç kullanıyordum. Adet olmak için ilaç kullanırken gebe kalmışım. Doktora gidip görünün bence düzene girmesi için ilaç verir, sonrası Allah’ın takdiri.. Umarım gönlünüze göre olur🙏
Onekim ferhpnar yaklaşık 4 5 aydır 2. Çocuğu düşünüyorum ve korunmayı biraktigimizdan beri düzensiz olmaya başladım sürekli gecikince umitleniyorum ama sonrasında adet oluyorum bu ay sanki varmış gibi arada baş dönmelerim mide bulantilarim tiskinmem oldu bi kere tabi psikolojik mi bilemiyorum
Onekim T54-S54- gözün aydın kuzum darısı benimde başıma korunmayi bıraktık duzensizlesti iyice acabalarim oluyo ama bilemiyorum
ferhpnar Onekim Rabbim sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşallah vardır bi kaç gün dhaa bekleyin adet olmaZsanız tekrar yapı ya da kan verin en sağlıklısı
Onekim eminegulbalci baya enteresan hikayen var canım 7 8 ay ne demek dile kolay valla benim en fazla 2 ay gecikti sonrasında 10 gün 5 gün öyle öyle yani doktorlar ilaç verip gönderiyo olursun diyo
Onekim EbrarK canım 2 ay önce ve ondan önceki ay ilaçla adet olmuştum geçen ay 5 gün gecikmeyle oldum bu ayda 3 gün gecikti olmazsam hamile de değilsem ilaçla olurum gibime geliyo allahtan bebisine bisi olmamış kuzum ilaç kullanırken korkuyorum bende acaba olusurda bisey olursa diye
EbrarK Onekim Olmadı kuzum. Aile hekimime de sordum ilaç bebeğin tutunmasına bile fayda etmiştir dedi. Ben ümidimi kesmiştim, polikistik over olduğum için tüp bebek demişti ama kendiliğinden oldu
Kingsinem Onekim 35-40-45 günde bir regl oluyorum ben sürekli düzensizdi. Gebelik düşündüğümüzde doktora gittik yumurtalıklarımda tembellik olduğunu söyledi kısacası yumurtalığının keyfi istediğinde hamile kalırsın dedi. 6 ay denedik çok üzüldüm çok taktım kafama sonra dedim düşünmeyeceğim olursa olur. Sonra şükür rabbime nasip oldu o ay ☺️ Allah gönlüne göre versin inşallah canım
Onekim Kingsinem gözün aydın canım bende baktiriyorum bi sorun yok ama 4 5 aydır gecikmeli oluyorum şimdide geciktim inşallah vardır umitlenmek de istemiyorum ama rabbim bilir
kitapkurdu Onekim ben doğum yaptıktan tam 1sene sonra korona oldum. Ve o günden 2.hamileliğime kadar hep adet düzensizliği yaşadım. 2021nisan -2022hazirana kadar. Doktor desteklemeden hamile kalamazsın demişti. Biz de ona güvenip korunmadık hiç. Ve sürpriz hamile olduğumu öğrendim.
Onekim kitapkurdu sevindim canım adına düzensizlik olduğu için yumurtlama günlerini hesaplayamaz oldum geciktim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
bendiyebiriii Onekim ben. Pcosluyum kaç sene tedavi gördüm ergenliğin başlarında. Çok ağır ilaçlar kullandım. Olmayabilir diyen bir sürü doktor olmuştu. Oldu vallahi ben de şok oldum😅😅
Onekim bendiyebiriii gözün aydın kuzum rabbim ol der olur sevindim adına allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman