Cehey Yahu bu günler niye gecmiyo vallahi şimdi doğurmak istiyorum artık dua edin kızlar sağlıkla hayirlisiyla gelsin ama dayanamıyorum bir an önce kavuşmak istiyorum kızıma
Ebru_cekin06 Cehey benimde 23 günüm kaldi belirtilerimiz neler var suan benim ufak sanci kasilma batma
bir_pasa_annesi Cehey bende öyle diyordum kuzum şimdi paşam 12 günlük oldu bile sağ salim kucağına alırsın inşallah
Nurinan Cehey sağlıcakla al inşallah kucağına 😊 benimde 12 günün kaldı dün çatı muayenesi oldum bugün ceviz büyüklüğünde kahverengi sumuksu akintim geldi sanırım nişan. Sabahtan beri karnımda degisik bir ağrı var bel ağrım kasilmam çok fazla beklemedeyim bakalim 🤩🥰
Arzums Ay bizim de 14 gün 🙈🙈🙈🙈 bende hiç yüzünü bile göremedim kızımın hevesle bekliyorum görmeyi,normal bekliyoruz sizde öyle sanırım bir avazda kucağımıza alırız inşallah 💕💕
Cehey Ebru_cekin06 niişanim gelmişti benim akıntıların yoğunlaştı ve ciddi manada odasının agridigini hissediyorum kasılmalar mevcut artık haizrliklarim tamam artık günü ne zaman olur merakla bekliyorum bugün nst bağlandım sancida çıkmadı
Ebru_cekin06 Cehey ben buguj yogun bi agri icindeydim sabah ishal kusma tekrar ishal oldum agri var ama kasiklarima yakin olan sa sol karnin tas gibi bel ve sirt tarafim agriyo bilmiyorum gitsemmmi hastanrye
Cehey Ebru_cekin06 he benim de belim sırtım çok agriyo yüksek ihtimalle senin de yalalnci sancılarım başlamış ben de de kusma oluyo yaa doktorlarda kanama suyun gelirse ya da bebek hareketi azsa gelin diyor için rahat etmiyorsa git bingorun acile hem haftada biyuk kontrol ederler yani
Cehey Nurinan sağ olun sizinde sağlıkla gelir inşallah bugün kilosunu öğrendim açıkçası gününde gelsinnistiyorum belki o zamana kadar biraz ddaha alır bugün 3kilo oldugunu öğrendim doğuma da 13 gün kaldı bir 500 600 grm alsaydı iyiydi o zamana kadar sağlıkla gelsin başka bir şey istemiyorum
Nurinan Cehey inşallah bende geceb hafta çarşamba gittiğimde 2700 grdi dün gittim 3100 olmuş ne kadar kalsa o kadar kâr bize gerçi kilosuna çok takan birisi değilim sağlıklı olsunlar da doğduktan sonra da alır kilosunu 🥰🙈
Seher_ornkk Cehey bnmde planlı sezeryan 15 gün kaldı ve mide yanmalarından duramıyorum oturmak yatmak hepsi işkence son günler mahvoluyoruz gerçekten zor işimiz😔