Buketali Merhaba sevgili anne adayları 17.09.2018 tarihinde saat 10.10 geçe kızımı spinal sezeryan ile kucağıma aldım şükürler olsun bende zaman geçmiyor diyordum doğum hikayeleri okuyup sabırlsızlanıyordum kızım şuan 28 günlük oldu 😀Evet ben başlayayım anlatmaya .Planlı sezeryan ile saat 8 de hastaneye giriş yaptım diyabetliyim diye önlemler ön hazırlıklar derken saat 09.30 oldu ve doktor iğne için eğilmemi söyledi ama asla hareket etmemelisin dedi önce korktum açıkçası ama asla korktuğum gibi olmadı belki de çok dua ettim ondandır resmen zikre gitmiştim sonra uyuştum ve yatağa yatırdılar sonra kesmeye başladılar ve kızımın ağlama sesi geldi bitmişti nasıl özel bi duygu onu anne olmadan kimse anlayamaz mutluluktan uçuyordum ve kızımı göğsüme koydular işte o anın tarifi de yok sonra aldılar ve beni diktiler derken bitti ameliyathane den aldılar başka bi odaya kontrol amaçlı 2 saat orda kaldım ve kızım göğsümde idi ve emzirmeye çalış dediler bacaklarımı hissetmeye başlayınca odamıza aldılar 1 saat sonra falan hemşire geldi beni doğrultmak için ama ben oturmak istedim hiç abartıldığı gibi bi ağrı yoktu sonra yine uzattılar ardından yürümenin iyi olduğunu duymuştum ve yürümek istedim ebe çok şaşırdı evet arkadaşlar gayet rahat kalktım kaç tur yürüdüm baş ağrısı çekmedim ağrılarım için basit ağrı kesiciler verildi 2 saatte bir bu arada ben isveç te yaşıyorum öyle serum falan da takılmadı ağrılar için neyse sonra hafif yemek yemeye başla dediler sıvı tüket dediler ben hep hareket ettim hep yürüdüm ikinci gün aşağı misafir karşılamak için bebeğimle iniyordum hastanede 1 hafta kaldım ama tamamen diyabetliyim diye çok uzun oldu farkındayım istediğinizi sorabilirsiniz rahat olun lütfen insanlar acıyı çok fazla abartıyor bence sağlıklı doğumlar diliyorum 😘😘😘
Melisa07 Buketali cumartesi ben de spinal sezaryen olucam iğneden çok korkuyorum tam olarak belin neresine yapılıyor? Omurga tarafına mı?
Batinseda Buketali bende diyabetiyim aç kaldığımda elim ayağım titremeye başlıyor çok kötü oluyorum acaba ben de mi sezaryen olurum 🤔
Buketali Melisa07 rahat olun kasarsanız canınız yanabilir bel boşluğuma yapıldı eğilmeniz istenecek öyle ayarlayacak tam olarak nereye yapacağını sağlıklı bi Doğum olur inşallah bol bol yürüyün süt olması için bol bol sıvı tüketin
Buketali Batinseda muhtemelen sezeryan olursunuz şeker normal Doğum esnasında yükselebilir heyecandan
Mucizelimm Buketali allah analı babalı büyütsün inşallah karnınıza bişey sardınız mı daha rahat etmek için bide odaya çıkıgınız zaman agrı varmıydı
Buketali Mucizelimm Hayır bişey sarmadım odaya çıktığımda öyle ciddi bi ağrım yoktu ama çok terliyordum
Mucizelimm Buketali ağrın oldukçamı ağrı kesici verdiler yoksa onun belli saatleri mi vardı canım bende çok korkuyorum valla ve uyustırsuktan sonra yürünebiliyormu
Melisa07 Canisi44 hayırlısıyla kurtulalım inşallah . Ben artık kalça kemiği ağrılarımdan uykuyu unuttum