Nagehan3437 Hanımlar doktorum bebeğim ters olduğunu 10 gün daha dönmezse sezeryan dogum olacağını söyledi 36. Haftama giricem ve ilk doğumum olcak . Sezeryan olcagı kesin olursa bi gün verilir mi yoksa belirti gelene kadar bekletilir mi ?
Prens_annesi18 Nagehan3437 ben 35. Haftada ters olduğunu öğrendim döner demişdi ama 37+3haftalık dogum yaptım dönmedi bekledim sezaryan oldum inşallah senin döner bebegin şuan ise 3 aylık olduk 🍁
Lizbonn Nagehan3437 32’den sonra genelde drlar zor döndüğünü söylüyor ama bilemedim. Onunda sebebi yeri dar olduğundan ötürü. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏼
Meydi Nagehan3437 benim de aynı şekilde. Bir gün verdi ama daha öncesinde gelirse o zamanki duruma göre doğum olacak. Şimdilik sezeryan günü alalım dedi. Son ana kadar beklemeyi tercih etmediklerini söyledi.
tulaye Nagehan3437 benim de öyle 34. Hafta kontrolümde doktor bebeğimin makat geliş olduğunu 36. Hafta kontrolümde yine aynı olursa sezeryan ile alırım dedi. Bu hafta Cts kontrolüm var dönmedi diye düşünüyorum kafası yukarıda duruyor hala😊
Nagehan3437 Prens_annesi18 Hayırlı olsun darısı başıma inşallah ☺️Peki dogum belirtisi oldu mu yoksa gün alarak mı sezeryan oldunuz ?
Tubisinbebisi Bugün doktor bana da böyle bir şey söyledi 31+3 haftalığım ileride döner dedi ama aklıma takıldı . Dönmesş için yapılacak bir şey var mı acaba
mucizem721 tulaye ya bende 37 oldum geçen hafta sizinkiyle aynı pozisyonda olduğunu söylemişti doktorum yarın yine kontrolüm var başını nasıl hissediyorsunuz ilk gebeliğim karıncalanma uyuşma gibi oluyor o mu acaba 🙈
tulaye mucizem721 benim de ilk gebelik 😊 kafası hep aynı konumda olduğundan sertlik oluyor doktor da öyle demişti sertlik olam yere kafası diye. Ben de oradan tahmin ediyorum ama tabi en doğrusu ultrasonda görmek😄
Bahar2210 Nagehan3437 bu haftadan sonra dönmesi çok zor dönen illa vardır ama yeri daraldığı için dönemiyor genelde benimmilk doğumda tersti sezeryan oldum
Nagehan3437 Bahar2210 Artık hayırlısı olsun inşallah. Sizde dogum belirtisi olmasını beklediniz mi yoksa gün mü verdi onu merak ediyorum
Prens_annesi18 Nagehan3437 suyum geldi gittim yüksek tansiyon oldu hamilelikte tansiyonum düşmedi acil aldılar yani günümü beklemeden gittim
Bahar2210 Nagehan3437 gün verdi 39+2de doğum yapmıştım ama dursa daha dururdu benim kız hiç bı ağrım.sizim yoktu 🤭
Nagehan3437 Prens_annesi18 Anladım hayırlısı olsun inşallah. Yani belirti gelmesini beklemeden gün veriyorlar? Onu merak ediyordum