Kayakiran Kızlar 12 +2yim. Afedersiniz bugün ilişki oldu. Şuan bel ağrım vs var kanama vs yok korkmalı miyim😔
Nz27 Kayakiran kanama olmadgı sürece korkmaa bişiden kız daha yenisin dur daha ne bel agrılar olucak :))) suankine sükredersinn :)) şaka bi yana korkma diklatli olman yeterli kan gelmedigi sürece
Nz27 Kayakiran yok Allahın izniyle bişi olmaz kan gelmedi sürece doktorun da ilişki icin yasak koymadıysa korkma leke kan yoksa sıkıntı yok
Kayakiran Nz27 7-8. Haftada leke gördüm diye doktor ilişkiye girme demişti. Sonrası bişey demedi bu zamana kadar da olmadı bugün kanama leke vs yok da bel ağrısı vardı oda geçti simdi çok şükür 🤲🤲
Beyzabedia Kayakiran ya ben şuan 9+6 bel ağrım çok oluyorn🥲 korkuyorum hala devam ediyor mu sizn bel ağrınız tam böyle kuyruk sokumu üstü 🥲🥲
Nz27 Kayakiran ole durumda dinlenmen iyi olur ilişki aonrası kanaman olmadıgı sürece abdestini al direk yat ogün kalkma iyi gelir
Nz27 Beyzabedia kuyruk sokum agrım var benimde batıyor hatta bacagımı adım bile atamıyordum yatakda o bacagımı hareket ettirmekten korkuyordum agrıdan tam kuyruk sokum benim de ama doktorım normal agırlık orda dedi 37+6 yım suan o agrılarımın normal oldugunh soyledi ve magnezyım ic rahatlatır seni dedi
Beyzabedia Nz27 banada annem yakın çevrem çok erken niye oldu acaba diyince korktum 🥲 zaten miğde bulantısı yok sadece halsizlik var , 12. Haftadan sonra vitaminlere başlarız dedi doktorum ama
Leilani Korkma ☺️ benim de aşırı sırt ağrım var en başından beri doktorum normal dedi. Dinlen ve bol su iç. Sıcak su torbası da iyi gelirmiş
Eylulun_annesiii Leilani hamilelikte sıcak su torbası iyi gelmiyor yalnız. Doktorum açılma yapar kesinlikle karnına beline vs koymuyorsun dedi. Sıcak su ile duş bile önermiyorlar.
Leilani Eylulun_annesiii çıplak tenine koymadığın sürece sorun olmaz bir 10 dakikalığına. Duş da alabiliriz niye almayalım ki aşırı sıcak olmasın ve saatlerce banyoda takılmayalım yeter bir 10-15 dakikadan bir şey olmaz. Benim doktorum böyle söyledi bende onu dinliyorum. Ama sizin doktorunuz öyle tavsiye ettiyse onu dinlerdim tabii:)