Sevmek Merhaba floya göre 4 Takvimim uygulamasına göre 7 Gun var adetime.10 kasımda Test yapmıştım kuruma cizgisi bile çıkmamıştı Bugunki testte sonradan çizgi Cikti sizce hamilelikten mi kasıklarıma ağrı gidigeliyor Mayista kimyasal gebelik geçirmiştim
ayoLNolduYine Sevmek uygulamaya girince foruma yani sol 3 katlı bildirim kısmın basınca resim yükle diye yazıyo cnm ordan resmi seç yükle ve linki paylas
ayoLNolduYine Sevmek var gibi duruyor evet ama işte sonradan çıkan biraz yanıltır maalesef. İstersen yarın tekrarla testi erkenden ilk idrar ile hemen çikacak mı diye bak imkanın varsa erken gebelik testi yap inşallah vardir
Sevmek ayoLNolduYine Adet gunumde Yapayim Dedim bidahaki testi Obur Hamileligimdede böyle olmustu ilk başta çıkmayıp sonra çok belirgin olmustu.ilk testte kuruma olmayinca bu teste şaşırdım ondada çıkardı diye düşünüyorum.insallah olursa bile sağlıklı olur 1 kimyasal geçirdim Cok istiyoruz üzülüyorum ağlıyorum dua ediyorum elimden geleni yapıyorum Insallah Güzel sonuçlar alırım dua eder misiniz