HRHR Selam güzel anneler bugün 3.trimestere girmiş bulunmaktayım bu aşamada beni neler bekliyor nasıl bir zaman geçirecz hep birlikte birbirimizi bilgilendirelim 🌸💜
kahvekokusu_ HRHR ayyy iki gündür uygulamaya bakmıyodum bi girdim son 90 ben şok 😂 Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun bebişlerimize 😍
Mervektk1126 HRHR uykusuz geceler,sürekli acıkan bir karın,saat başı wc ye gitme isteği,kramplar vs vs☺️
Anonymousmom HRHR Sık sık acıkmaya başladım özellikle geceleri, tuvalete gitme sıklığım arttı ve çatı ağrısı inanılmaz kötü😑🤦♀️
EmineDefneGokce HRHR yani psikolojik mi bilmem ama aşırı halsizlik başladı yerimden kalkamıyorum . Oysa çok enerjiktim sabah kalkar evi toplar temizler yemek yapar akşama kadar otururdum
Anonymousmom HRHR son 25 kaldı umarım bebeğim süreyi uzatmaz 😊 hepsi de sağlıcakla gelsinler inşallah
HRHR Anonymousmom maşallah darısı başima inşallah 25 i görmeyi uygulama göre 91 gün var ama doktorum 24 ocakla 1 Şubat arası tarih verdi sezeryan olacağım için
HRHR EmineDefneGokce Ya psikolojik de olabilir aslında çünkü ben de bugün kendimi öyle halsiz falan hissediyordum yemek bile yapmadım yani