Minik_annee Arkadaşlar bugün sabah kalkıp aynaya baktığımda şok geçirdim yüzümde kırmızı kırmızı nokta kadar lekeler vardı 🙄birden oldu ve bunun cinsiyetle alakası olur mu ? Bizim oralarda bebek leke atıyor derler 🥲
Zuzuu86 Minik_annee ben de kızıma hamıleyken yaşadım aynısını bende siyah lekeler çıkmıştı doğumdan sonra geçmişti..bizde de kız annenın guzellıgını alır derler ☺️
eminegulbalci Minik_annee oğluma hamileyken burnumda çıkmıştı lekeler ayrıca karnımda hamilelik çizgisi çıkmıştı. Şimdi kızıma hamileyim ne yüzümden ne başk bi yerde hiç leke yok hamilelik çizgisi de çıkmadı
Nazlicangrhn-3009 Minik_annee 24 haftalık hamileyim kızım olacak ama benim yüzümde yada herhangi bir yerimde leke yada başka bişey olmadı daha
Minik_annee Zuzuu86 bı kız annesi daha var yakınımda onunda karnında çıkmış aynısı daha sonra geçmiş bende bugün fark ettim çok garip oldum 🥰
meleklerin_annesii eminegulbalci hamilelik çizgisi sadece göbeğin alt komşunda mı çıktı yoksa göbeğin tamamında mı boydan boya
yarendogann Minik_annee Çok bağlamamak lazım böyle şeylere ama genellikle öyle olabiliyor gönlüne göre olsun inşallah♥️
Minik_annee yarendogann çok teşekkür ederim haklısınız biraz hurafe de olabilir ama çoğunlukla olabiliyormuş🥰
eminegulbalci meleklerin_annesii oğlumda boydan boya çıkmıştı nerdeyse göğüslerimin arasına kadar çıkmıştı
Minik_annee Elyesa evet kustum mısır yemiştim ketçap mayonez li midem bulandı sabah hem afedersin ishal yapmış hemde ogutememisim
Elyesa Minik_annee canım bazen kustuktan sonra minik minik kırmızı lekeler çıkıyor ondan olabilir o zaman