bollysena _RainBow keskinlikle güvenebileceğiniz bir site. Iki kere alışveriş yaptım ve cok memnun kaldim. Ilgi alakaları da cok iyi kaliteli ve cok uygun
_RainBow bollysena çok teşekkürler bu pahalılıkta yani biraz uygun şeyler arıyor insan akşam eşim gelince bakıp alıcam bende beğendiklerimi ☺️
_RainBow kbradefnem60 teşekkürler canım akşam bende alıcam inşallah içim rahatladı en azından ☺️ alanlar varmış
Deletedmom308 bana da bir arkadaşım bebe konforu önerdi. geçen sene 250 liraya anne yanı da olabilen beşik almışlar. cibinlik uyku seti dahilmiş. fena da değildi beşik
_RainBow Deletedmom308 orayada bakim en azından yarı yarıya iniyor zaten kızımın giysileride var küçüklükten kalma ☺️Burdanda bi kaç şey alsam idare ederim artık
kbradefnem60 Deletedmom308 canim bende gördüm o siteyi uygun beşik herseyi vardi guvenemedim sorunsuz geldi mi ürünü arkadaşının 🙂
Nrnoztrk Deletedmom308 ben de o sayfadan aldım canım bebiş doğmadı henüz ama memnunum göründüğü gibi geldi beşik çok da ilgilendiler.
Tuba-Sahra _RainBow bende iki hastane çıkışı tulumlari zibinlari şapka eldiven battaniyesi hep ordan aldım.urunler hem.uygun hem.kaliteli ben çok beğendim bide alisverisinizin fişini bile gönderiyorlar
Deletedmom308 _RainBow beylikdüzünde pazar günleri sosyete pazarı var. çok büyük bi pazar. oraya da markalı bebek kıyafetleri geliyo. çok çok uygun fiyata. Aklınızda olsun :)
_RainBow Deletedmom308 yaaa bilmiyordum aklımda olsun pazar gezmeyi severim. Hastaneye giderken denk getiririm olmazsa ☺️