Eda_ekiz0 Kuzeyinannesi0660 inşallah en ağrısız şekilde atlatırsın canim. Allahım kolay doğumlar nasip etsin hepimize 🤲
Kuzeyinannesi0660 rabi4658s canım ben nişanı kanlı bir akıntı olarak gelir diye biliyorum ama bilemedim şimdi olabilir belki çok mu geldi mesela ben öğlen muayene oldum o sıra nişan geldi ve hala gelmeye devam ediyor kanlı sümüksü yapısı var
rabi4658s Kuzeyinannesi0660 internette yeşil ve koyu sarı gelebilecegi de söylüyordu ama çünkü ağrım olup da geldi bı 4 saat aadet sancısı gibi ağrım oldu yinede doktora sormak lazım
Rapunzel3846 2bebeannesiii ayy kıızz, ilahiii.. gözümde canlandırdım bian bebeğin içerde valiz topladığını.. plesentamı da koyimm, aaa dur kordonum kalmış, amniyonumu da alşm belki soğuk olur falan😂😂
2bebeannesiii Rapunzel3846 Tabii 😂 geçen hafta daha kanala girmemişti bu hafta doktora sordum yola baş koymuş mu dedim adam mesleği bırakıyodu 😂
Kuzeyinannesi0660 2bebeannesiii valla bende ya yatağa yatınca kendimi ters dönmüş böcek gibi hissediyorum ne kalabiliyorum ne döneebiliyorum 😂
2bebeannesiii Kuzeyinannesi0660 Kaplumbağa gibi ha bende öyleyim çok kilo falan almadım ama zorlanıyorum illaki 😂
Kuzeyinannesi0660 rabi4658s bende baktım şimdi evet olabilir diyolar ya dinlen biraz benimde ağrım oldu nişan gelince uzandım dinlendim daha iyiym
rabi4658s Kuzeyinannesi0660 evet bende dinelndim geçti ağrısı inşallah kısa zamanda hayırlısıyla dogururuz ya bende 38+5 deyim
Tgbpoyraz Kuzeyinannesi0660 ilk doğumda iki hafta sonra ikincide gece nişanım grldi sabaha suyum geldi akşama doğru doğum yaptım 🥲
Kuzeyinannesi0660 Tgbpoyraz geliyor gelmekte olan o halde:) umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize🧡🙏
Didem18 Kuzeyinannesi0660 kızlar Nisan rengi nasıl oluyor? Ben 30+2 oldum bu gün sümük gibi bişey geldi hapsurunca 🤔🙄 nişan olabilir mi.? Sonrasında ne oluyor?
meltemyas Arkadaslar 38+6 dayiz alltan muayene oldum dun gece bugun tekrar kahverengi leke seklinde geliyo normal mi sizce