Betulhdvrd Kızlar Instagramda böyle bir sayfa gördüm tulumlari falan uygun ve hoşuma gitti daha önce alışveriş yapan oldu mu buradan
Patricia Betulhdvrd almadım ama üstte kaldım belki alan vardır bize de bilgi versin artık uygun ürün bulmak zor😥
1Gunes Betulhdvrd bende gördüm o siteyi şikayet kismina da baktım pek ısınamadım markaya açıkçası mağazalarıda varmış ilk hamle için mağazaya bakın bence
Edafmo Betulhdvrd ben Instagram’da reels kısmında birkaç kişinin oradan alışveriş yaptığı videoları gördüm bende meraktayım açıkçası.. reklam mı yoksa gerçek alışveriş videoları mıydı bilemedim
Ezonunannesi16 Betulhdvrd benim bulunduğum ilçede mağazası var alışveriş de yaptım gayet memnunum hem ürünlerden hem fiyatindan ama internet sitesiyle aynı olur mu bilemem yakınlarında mağaza varsa oraya bak
tugcee1372 Betulhdvrd Benim siparişlerim dün geldi tulumlarin her birini 50 TL ye aldım biraz ince ama fiyatına göre iyi ben beğendim
Betulhdvrd tugcee1372 yaaa çok teşekkür ederim Şubat sonu Mart başı dünyaya gelecek inşallah zaten iki kat giydiririm
Edafmo tugcee1372 fiyatına göre biraz ince olmasından bişey olmaz bence ya bu zamana bu fiyatlarda bişey bulmak çok zor
tugcee1372 Betulhdvrd bende şubat başı görünüyor üstüne yelek giydiricem evde sıcak zaten yeterli olur diye düşünüyorum