Elifela Arkadaşlar Ankara Sincan Nafiz Körfez’de hastanesinde Doğum yapan memnun olan varmı varsa hangi doktor Öner’isi olan
Rumeysaylz Elifela Canım şimdi bildiğim kadarıyla ilk doğumları yapmıyorlar diye biliyorum gebelik takibine bakıyorlar rutin muayene test yapıyorlar fakat ilk doğum kabul etmiyorlar. Doğum için zekai Tahir veya etlik Zübeyde Hanım Hastanesine yönlendiriyorlar
Rumeysaylz Yeni doğan yoğun bakım ve küvez olmadığı için kuzenim muayeneye oraya gitti hep ama doğumunu zekai Tahir hastanesinde yaptı ilk doğum kabul etmiyorlar. Sen yine de görüş Bi istersen aklında kalmasın bişey
Elifela Mrv06 Teşekkür ederim önerdiğiniz hastane varmı peki doğumlar çok pahalı ya bgn etimet hastanesine sordum sadece Doğum 2900 yanı dolar yükselmiş falan filan hemde paket almadan bu fiyat baya uçuk bana göre
Rumeysaylz Elifela Özele gidecek durumun yok ise canım takip için Yenimahalle devlet hastanesine gidebilirsin orası ilk doğumu kabul ediyor mu bilmiyorum sincan hastanesini bende önermem kesinlikle
Mrv06 Elifela canm ben istanblda oturuyorm özele gidiyorm ailem ankarada ama sincandaki hastanede dogum olmaz olursada çok rezil bi yer ben kaç kez şikayetçi oldum ordan etlik yada zekai tahir oralarıda sevmiyorum ama sincandan iyidir
Rumeysaylz Ben kendim Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesine gidiyorum özel hastane orasınıda tavsiye ederim doğum fiyatları daha makul çoğu yere göre normal 2000₺ Sezeryan 1000 lira diye biliyorum en son eşim sormuştu böyle idi muayene ücreti de 122₺canım bilgin olsun
Elif06 Elifela aynen çokta memnun kaldı odaya falan aldıklarında benide o hastane konusunda korkutmuşlardı ama neyseki arkadaşım Doğum yapınca karar verdim hamileliğimin başından beride oraya gidiyorum canım
Elifela Elif06 Senin Doğum ne zaman canım valla burda komşularım gitmiş ben netten de baktım yeni yorum yapanlar falan var hakkında baya güzel şeyler yazmışlardı