Sibelemreemre Cigdemmm123 bende dusunuyordum ama vazgeçtim ablam oldu adet duzensizligi ve kilo yapiyo bide çok ağrım var diyo büyük ablamda olmuş doktor şimdi demiş kondonlari başlattığını için bikadar hastasın demiş artık başka yollara bakicam
Merve201119 Cigdemmm123 benim arkadaşım bağlatti 3 sene oldu bir sorun yaşamadı yengemde bir çocuktan sonra baglatmisti kesinlikle başka istemediği için 20 sene önce o da sorun yasamamis benim üçüncü olacak ama cesaret edemiyorum baglatmaya ya ilerde istersem diye perşembe dogumum var gel gitlerdeyim
Cigdemmm123 Mysaa bende düşünüyorum üçüncü bebeği düşünmüyordum hamile kaldım artık çare bağlatmak olarak görüyorum bende bazıları çok ağrı yapıyor dedi merak ettim teşekkür ederim
Zuzuu86 Doktorumla konuştum ne ağrı ne sızı böyle bısey yok dedi tüpler baglanıyo vücuda bı etkısı olamaz dedı ağrı ve acı gibi.. ve çevremde çok bağlatan var acık söylemek gerekirse benim tereddütüm dini açıdan çok günahmıs o yüzden kararsızım..
Cigdemmm123 Zuzuu86 dini acidsn bende tereddüt ediyorum ama istemsiz gebelik ve sonlandırmak da aynı ilaçlar vücuda yan etki yapıyor ilaçlar ve spiralle de hamile kalan çok etrafim da da ondan baglatmayi düşünüyorum üçüncü doğum olacsk zaten benim dini acidan kafam karisiyor ama ilerde tekrar ya kalırsam diye de her seferinde acaba mi diye tereddüt etmekte yipratici
Cigdemmm123 Merve201119 aynı haftadayiz herhalde benimde üçüncü olacak cuma son kontrol pazartesi de artık hayırlısı ile sağlıkla kucağımiza almayı nasip eder rabbim sana da şimdiden güzel dogumlar nasip etsin mevlam yavrularına da sağlıklı hayatlar nasip etsin
Mysaa Cigdemmm123 ben 2 tane yaptım Allah olmayanlara nasip etsin diyerek bağlatmak istedim doktorum ilk pişman olursun şu bu dedi ama o zman da tup bebek var pişman olursam ona yönlerim dedim . 3 ay oldu henüz regl olmadım o zman nasıl olur bilemiyorum ama sezaryan da olması hereken harici birşey yaşamadım yine erken kendime geldim toparlandım vs canım insallah sizinde bir sorununuz olmaz 😊
Zuzuu86 Cigdemmm123 aynen canım benım de üçüncü yaşımda 40 a dayandı sımdı ki bebegım bile süpriz mucizem benim 🥰🙏🏻 16 yaşında oğlum 12 yaşında kızım var.. yanı sadece o açıdan tereddütdeyim yoksa hiç düşünmeden bağlatırım..
Kbramhmt Doktorumu ayarlayabilirsem bende 3.sezeryan ile baglaticam ablamda baglatti ve gayet iyi sorun yasamadi sezeryan ile ayni sırada yapılıcak inşallah
Cigdemmm123 Kbramhmt bende öyle düşünüyorum sonrasında hem daha masraflı oluyor hemde hazır girmisken sezeryana oda olsun diye düşünüyorum çok şükür rabbim üç tane evlat bağışladı üçüncü sürpriz oldu Allah onlara sağlık sıhhat versin inşallah
Kbramhmt Cigdemmm123 aminnn en azından tekrar hastaneye yatma ve bı istirahat dönemi olmayacak evde de bekleyen 3 çocuk olcak sonuçta inşallah doktorum kabul eder de yapar