Dlaydn Kendi doktorum hastaneden ayrıldıgı için bu hastaneye geçiş yapacağım. Hale hanım hakkında çok güzel yorumlar duydum normal doğum odaklıymış, bir de esra hanım 🌺 henüz bende gitmedim randevu bulamıyorum ☺️
Nure44 Dlaydn ben hale hanıma gidiyorum ultrasonda detaylıca anlatıyo çok hoş naif bi doktor tavsiye ederim
Cglaeyp Merhaba Ben Hale hanıma gidiyorum çok memnunum ilk doğumumu onda yaptım nasipse ikinciyide ona geliyorum
Elif927 Cglaeyp Hastanenin ilgisi nasıl birde doğumda Hastaya hiç bir şey vermiyorlarmış öyle dediler
Zynpsvndk Cglaeyp bnde hale kayırana gidiyorum gerçekten çok ilgili bir doktor güler yüzlü tatlı bir kadın ablamda onda yaptı doğumunu nasipse bende yapıcam inşallah
Cglaeyp Elif927 ben memnun kaldım 5 sene önce doğum yapmıştım baddaniye hediyeleri vardı şimdi hediyeleri var mı bilmiyorum
Elif927 Cglaeyp Battaniye mi 🙈 benim anladığım kadarıyla depend bile vermiyorlar heralde hiç bir şey vermiyoruz dediler çünkü
Elif927 Cglaeyp Depend gibi mesela çocuk maması gibi vs o tarz ihtiyaç olduğunda vermiyorlar mış her şeyini biz hazırlamamız lazımmış
Cglaeyp Evet doğru vermiyorlar ama ben almamıştım gerek olursa hemen bulunabilecek bir şey olduğu için gerekte kalmamıştı İnanın ilgili olsunlar kolay olsun rahat edin gerisini siz yapmaya razı olursunuz diye düşünüyorum çünkü ben öyle düşünüyorum 🤗
Elif927 Cglaeyp İlgi alaka en önemlisi zaten gerisi önemli değil dediğiniz gibi 😊🤲🏻🌷 Allah iyi , merhametli insanlara rast getirsin hepimizi bizide 🤲🏻🤲🏻
Cglaeyp Elif927 amin inşallah hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim bizlere sağ Salim kucağımıza alalım inşallah🤲