Esra_4212 Kızlar yardımcı olun sağ kasığım ayaktayken tutuluyor birden iç bacağıma doğru bir ağrı iniyor kitleniyorum ne yapmam lazım bilenler var mı ?
DenizinAnnesiiiii Esra_4212 yalancı kasılmalar başlamıştır haftanız ileri normal yani böyle olması bana da oluyor doktor doğuma hazırlık çalışmaları dedi 😀
yaasemin Esra_4212 37 oldum bende hiç belirti yok bebegin kendini sağım da taş gibi toplaması dışında 😅 bide sıkça tuvalete çıkmama da yavaş yavaş hurma olayına yürüse başlıcam doğuma hazırlık 🙏🤭
cimcimemmmm Esra_4212 valla bi gun unuttum kullanmayı gece kasilmayla uyandım hareket edemedim resmen kitlendim. Gece kalktım içtim hemn. Yalniz bunlarin olmasi cok normal . Benim daha çok kasilma oluyor kasiklardw alt karinda . Regl agrisi da arada yokluyo beni
cimcimemmmm Esra_4212 şekerli meyveleri xok tuketme suyun düzene girsin . Ya da havuc tuketiyosan onu yeme canim
Esra_4212 cimcimemmmm yeni başladı benimki o yüzden korku sardı beni dünden beri de sert karnım telaş yaptım
busrakacamer Büyük ihtimalle yalancı kasılmalae onlar. Eğer gerçek sancı olsa o an öyle kalıyorsunuz. Regl sancısı dan çok daha fena. Nst de de sancınız çıkmıyorsa hissettikleriniz yalancı sancıdır. Korkmayın
Esra_4212 busrakacamer sanırım dediğiniz gibi yalancı sancı bir kaç sn sürüp geçiyor ama içim gidiyor öyle olunca
Esra_4212 cimcimemmmm canım son 2 buçuk aydır suyum fazla diyet uyguluyorum ama azalma olmadı suyumda şekerim de yok havuç yemiyorum zaten meyve yi de porsyonluk dikkat etmeye çalışıyorum
cimcimemmmm Esra_4212 sen telas panik yaparsan daha da erken gelir bebek hisseder canim. Stresten uzak dur nefes egzersizlerini yap hergun 10-15 dk .Hem içine rahatlık gelecek hem de dogumda faydasını görürsün nefesini ikinmani kontrol edebileceksin☺
Ozlemytncy1 Esra_4212 ben de 35+1 im dediğiniz gibi sağ kasığımda ağırlık var hareket ederken çok ağrıyor fıtık mı oldu acaba diye düşündüm ilk gebeliğim bi fikri olan var mı yoksa doktora mı gitmeliyim?
cimcimemmmm Ozlemytncy1 yani artik bebekler asagiya baskı yapıyor kiminki sağa, kiminki de sola yatkın bebislerimiz. Bu agrilarda normaldir. Haftana göre canim. Tabiki sen doktoruna sor elbette
Esra_4212 cimcimemmmm yok hamur işi yeme tatlı felan yeme dedi sebze ve protein ağırlıklı beslen dedi ama zaten öyle hamur işine düşkün tatlıya düşkün biri değildim gebe kalmadan önce de şimdi de 🤷🏻♀️