Deletedmom_1003 Kızlar wee baby oioi emziklerini denedim hiçbirini tutmuyor tutup bırakıyor varmı emzik öneriniz ya 25 günlük
fatmaa37demi5 Deletedmom_1003 benim kızım da hiçbir şekilde tutmuyor çok denedim. Ancak çok çok nadir dışarıya çıktığımız da bebek arabasında giderken ağlarsa tutuyor. Vazgeçtim bende artık denemekten. Midesi bulanıyor çünkü
prematureannesi_ Deletedmom_1003 chicco avent tomme tippe bibs en sonunda wee baby de aldım yok tutmuyor artık emzik alıp durmayacağım tutmuyor demekki belki bira daha zaman geçerse
AysuL Deletedmom_1003 Benimki de tutmuyordu 6 tane aldık yok yok yok almadı. Bugün 3 ay 13 günlük. 2 gün önce bı deneyim dedkm anam ne o tuttu 😂
Deletedmom_1003 prematureannesi_ philips alasım var fakat gereğinden fazla pahalı tutmazsa diyede düşünüyorum
Nihal-Elif35 Bende avent aldım ama çantaya koymak için kaynattım yıkadım meme kısmına su girdi nasıl kuruyacak bilmiyorum siz yıkadığınızda da oldumu acaba
AysuL Deletedmom_1003 Bildiğiniz marketten alınmış damaklı bir emzik bebeneonun. Keşke başka emziklere para dokmeseydim gerçi biz alışmıştık almasa da problem hiç yoktu 😂
Zeyzey_12 Deletedmom_1003 emziği ağzına verip hemen bırakmayın sütünüze banın verin ve ağzındayken parmaklarınızla emziğe ritmik hareketler yapın. İlk başlarda tutmuyordu 1 aydan sonra emzikçi Oldu