Cantanem44 mucizemizibekliyoruzz 😂😂offf soramıyorum sadece doktor 12.haftaya kadar ilişiyi yasaklamıştı doktorum da erkek olduğu için ağda biraz 😒garip kaçar onu da mı ben söyleyim der☺️☺️☺️
mucizemizibekliyoruzz Misra_123 göğüs uçları değişiyor ve damarlar belli oluyor göğüslerde. Tabi birazda büyüyor. Daha çok erken ama sizin için 😊
Cantanem44 mucizemizibekliyoruzz kızım da kullanıyordum hatta 7 8 haftalıkken heves tabiki o zamanlar yaş 23 😇karnımda çok çok minik çatlak kaldı ama ne kullandığımı unuttum😂aslında daha bilinçli olmam lazımken hiçbirsey hatırlamıyorum 😇
mucizemizibekliyoruzz Cantanem44 varolan çatlaklara badem yağı iyi geliyormuş diye biliyorum ama bi araştırın isterseniz
Misra_123 mucizemizibekliyoruzz çok teşekkür ederim rahatladım gerçekten zaten normalde de sağ taraf daha küçük o eşitlenir mi sizce
mucizemizibekliyoruzz Misra_123 normalde de zaten bir göğüs diğerinden büyük olurmuş biraz 😊 hamilelikle değişirmi bilemiyorum ki
mucizemizibekliyoruzz Cantanem44 her şeyi sorabilirsiniz doktorunuza ama ağda da eğer kendinizi kasıyorsanız vs yaptırmayın derim
Cantanem44 mucizemizibekliyoruzz 😂😂teşekkür ederim canım Yok hep yaptırıyordum gebelikten önce ama şu anı bilemedim streste var tabi neyse kalsın şimdilik
Yogurtlupilav Vallahi şimdiye kadar açılanlar arasında en iyi post 👍🏻 Teşekkür ederiz sebep olana 😊 Ne yapılması gerektiği madde madde yazılmış, bende yaptığım saçmalığı yazayım. *Ağırlaşmadan halledeyim diye ikea’dan monte edilebilir mobilya alıp, kimseyi dinlemeden kendin kurmaya çalışma. İstediğin kadar yürü, pilates, yoga yap yinede bilinçsizce eğilip kalkmaların acısı fena çıkıyor 🤦🏻♀️
mucizemizibekliyoruzz Yogurtlupilav sizde benim gibisiniz herhalde canınız durmuyor 😄 ama bebeklerimiz için dikkat etmeliyiz