Arkadaşlar merhaba ben adet olacağım gün test yaptım çok silik bir çizgi çıktı ben bebek büyüsün ultrasonda görünsün sonra eşime söylerim diye bekledim 3 gün sonra adet oldum ama çok fazla kanama ve ağrı ile hastaneye gittim kan verdim beta 30 çıktı doktor kimyasal gebelik dedi bende eve geldim 7 gün aferim sürdü zaten sıfırlanır derim beta 30 çıktıktan 6 gün sonra sağlık ocağında kan verdim sıfırlanmış mı diye ertesi günü kan sonucumu Almaya gittim 493 çıktı hekim kimyasal değil dedi tekrar kan ver dedi sonra ben sırayla kan vermeye başladım 493 çıktıktan 2 gün sonra 886 çıktı 3 gün sonra 1350 çıktı yani 2 kat artmadı. Kadın doğuma gittim 1350 çıktığı gün doktor kese görünmüyor ama rahimde kalınlaşma var dedi ve bir sorun yok herşey yolunda dedi. Beta hcgyi görünce bu düşük bir değer dedi ve bana progestan iğne ve fitil verdi. Benim önceden 11 haftalık bir düşüğüm oldu diye önlem almak istedi. Size sormak istediğim bu artış çok mu düşük bu şekilde düşük artıp hamileliği düzgün ilerleyen var mı bana yardım edin lütfen çok korkuyorum çok stresteyim 😭😭