Gamzerk0 Kızlar yakın zamanda bu hastanede doğum yapan var mı fiyatlar nedir bilgi verir misiniz ? Bir de doktorunuz kim
2pasaannesi Gamzerk0 1.5 ay önce sorduğumda 13 bin dediler eğer hala değişmediyse. Birazdan randevum var tekrar gidip sorup detaylı bilgi almayı düşünüyorum. Yardımcı doçent Meral Arısala gidiyorum ben, muayene ücreti de 715 tl sgk
Daisy0000 Medical Park Ankara 16.500 ,İstanbul ne kadardır bilmiyorum ama asağı yukarı benzer ücretlerdedir diye düşünüyorum.
2pasaannesi Daisy0000 siz paket olarak mı aldınız? Bir tanıdığım da Ankara’da ama hangi medicalpark olduğunu bilmiyorum 10 muayene ve doğum olarak 11 bin küsüre anlaşmıştı.
Tuba11 2pasaannesi Bende Meral hanım a gidiyorum. Ama doğum ücreti nedir bilmiyorum. Tamamlayıcı sağlık sigortamız var nippon geniş aile sigortası diye geçiyor. Acaba karşılıyor mu onu öğrenemedim nasıl ogrenebilirim acaba bilmiyorum
Gamzerk0 Tuba11 gebe kalmadan önce yaptirdiysaniz doğum teminatliysa karşılar diye düşünüyorum. Orada koordinatör var ilgilendiler mı bilmiyorum onlara sorun diyeceğim ama en kotu sigortanızı arayın konuşun isterseniz
2pasaannesi Gamzerk0 evet muayene ücreti güncel ama doğum için konuşamadım. Haftaya kontrole gidicem o zaman sorarım inşaAllah
Tuba11 2pasaannesi 24 haftalık hamileyim canım. Aynen arayıp ordan öğrenmem gerekiyor. Teşekkür ederim 😊