Zeynepdsdgn Merhabalar güzel anneler ve anne adayları Ben bugün 17. Haftama girdim bebeğimin hareketlerini henüz hiç hissetmedim çevremde bu haftada hissetmem gerektiğini söylediler ama doktorumda hissetmemen normal dedi acaba sizler ne zaman hissettiniz
9ay10gun Zeynepdsdgn ilk gebeligimde 19 20 haftada pitpit atar gibi hissiyordum düzenli olarak 24 25 haftada belirginlesmisti :) şimdi ikinci hamileliğim 15 haftada pitpit hissediyorum yine iki gündür :) ikinci gebelikte daha erken hissedilio sanırım
AyFa1608 Zeynepdsdgn ilk gebeliğinse 24 r kadar yolu var çevrendekilere bakma sen. İlk gebeliğimde 18-19 da arada çok nadir minicik hissediyordum bazen. Şimdi ikinci 16 haftadayız akşamları veya tatlı yedikten sonra minicik pıtlar geliyor ama tabiki düzensiz bi gün varsa bi gün yok mesela.
9ay10gun Zeynepdsdgn herkesin gebeliği bir olmuyor canım ya karın yapısı falan bile etkiliyor. Doktor bana kaçıncı haftaydi hatırlamıyorum bu haftadan sonra günde on hareket hissetmen lazım eğer uzun süre hissetmezsen mutlaka gelcdemisti. Ben 32 haftalarda falan bir iki hareket anca hissediyordum. Doktora gifioduk ultrasonda kıpır kıpır çocuk yerinde durmuyor ama ben hissetmiyordum herkesin farklı oluyor bu hissetme işi 😅
Zeynepdsdgn 9ay10gun evet bende ultrasonda baktığımda doktor bana bebeğin çok hareketli olduğunu söyledi ama ben hissetmiyorum teşekkür ederim bilginiz için
323832 Zeynepdsdgn ben ilk gebeligimde daha erken hissettim 15.haftamdaydı ama zayıftım simdi 2.ye hamileyim bunda daha 1 haftadir falan anca hissediyorum 16+6 olduk doktora sordum daha tam hissetmiyorum diye o da merak etme 20. Haftadan sonra net hissedersin demişti
Edafmo Zeynepdsdgn 23. Haftaya kadar hissetmemenin normal olduğunu söylemişti doktorum. Ben 18 de çok çok hafif hissetmeye başlamıştım
denizarenmom Zeynepdsdgn 17+0da sifirda boyle degisik garip bir his oldu sonra 18den sonra kasiklarima tekme atmaya basladi
Medinedogru03 Zeynepdsdgn tam 18 haftada hissettim yarın 25 haftalik olucam o kadar güzel bir duygu ki , daha hissetmemen normal hissedersin herkesi dinleme 🥰