Yasminaydemir Gün verdimi size ben 35 haftaligim 37 doğum var doktoruma zor randevu dolu yani nasıl yaptınız acil denmi girdiniz yoksa doktorunuzun olduğu gün gidip konuştunuz mu
Meryem1710 Yasminaydemir ani bir durum olursa acilden normalde doktor gün veriyor diye biliyorum sezeryanda benim gittiğim doktora sordum sancin olursa Nisan gelirse suyun gelirse acile geliyorsun dedi
Yakamos Yasminaydemir bende şehir hastanesinde doğum yapacağım doktorum emre destegül ama onlar gün vermiyor ameliyat odası diye bir yer var anestezi doktoru tahlillerini ve seni gördükten sonra gün veriyorlar farklı bir sistemleri var .
Yasminaydemir Nurtsn6 evet tek kişilik ben şekerden yatış vermişlerdi 5 gün nerdeyse yattım paralı değil devlet bu yemekleri bile çok güzel iyi bakıyorlar sadece bilgi pek vermylar
Yasminaydemir Meryem1710 benim 37 alınacak doktora zor randevu biliyrm yarın doktoruma sorcam 1 buçuk haftam kaldı vermesi gerekiyor gün
Yasminaydemir Yakamos benim doktorum gün vermedi git de demedi günün doldumu acilden gir dedi pazar günü günüm doluyor kağıtta var 37 de alınması gerekiyor diye onu göster alırlar dedi
Yakamos Yasminaydemir Bende perşembe günü gittim 34 haftadaydım gün almayı beklemiyordum bir sürü kan tahlili yaptırdı EKG çektirdi onları anestezi doktoru gördü sonra da 39. haftaya gün verdi amaliyat odası diye bir oda var yine acilden gidip yatış yapacaksın dedi hangi doktor denk gelirse şansıma artık
Yasminaydemir Dyggg benim dogumhanede yattım tek odaydi ameliyata alındım geri iptal oldu sonra servise çıktım oradada tek odadydim çok iyi baktılar yani 4 gün nerdeyse yattım yemekleri bile güzeldi diyabet hastası olduğum için tuzsuzdu ama guzeldi
Dyggg Yasminaydemir ya bide bişe daha sorabilirmiyim devlet hastanesinde sonda takıyorlar mı sezeryanda