Esra34216 Kızlar eczanesi bugün birini 3 gün sonra birini diyince yutularak içilecek sandım içtim taki neye yaradığına bakana kadar ilacı sabah 9 gibi içtim başına böyle birsey gelen var mı😔
Asyaninannesi58 haticey4 arkadaşın bahsettiği fitl enfeksiyon için olanlardan sanırım progestan değil 🫢 Esra34216 o fitil büyük olmuyor mu nasıl yuttun😂
Makarnaasigi Esra34216 Doktorunuz ne güzel bir şey olmaz demiş.Daha nasıl bir cevap bekliyorsunuz acaba?Tamam buradaki her annenin illa tecrübesi vardır ama burda bir fitilin yutulmasından bahsediyoruz.İlla bebeğinize bir şey olacak mı diyelim?Doktorunuz bir şey olmaz demiş daha neyi kurcalıyorsunuz?Yahu strese sokmayın kendinizi bebeğiniz de etkileniyor..Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebeğinize.Bi kendinizi salın rahat olun🤷🏼♀️
Adamiranin__annesi Tivbestagfurullah keşke okusaydın ya bilmiyorum yani ama doktora git. İstiyosan Bi sor
Hestiaa Bence hemen bı hastaneye gidin, hamilesiniz sanırım mide yoluyla ne oluyor ilaç kana karışır mı bebeğe zararı var mıdır burda kimse karar veremez.Vakit kaybetmeyın bence en azından sağlık ocağına başvurun
bademli_puding Asyaninannesi58 bende onu düşündüm valla helal olsun minicik folik asiti yutamayan ben millet fitil yutuyo 😂😂😂
Makarnaasigi Esra34216 Rahat ol sağlıklı beslen dua et kendini Allah’a teslim et kuzum🌸Herşey güzel olacak❤️
2prensesannesiiii Esra34216 çok şükür dr bişey olmaz demiş ama aldığınız ilacın reçetesini kullanmadan önce okuyun nasıl yan etkisi nedir nasıl kullanılır ne için kullanılır 🙏🏻 Geçmiş olsun canım
Esra34216 bademli_puding Bunda dalga geçilecek birsey görmedim sonuçta bilemedim eczacı bir tane bugün bir tane 3 gün sonra diyince içilecek sandım bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp sonuçta öğrenmiş oldum herkesin başına bir kez olsun gelebilir önemli olan iyi olması bebeğin
bademli_puding Esra34216 gülüm yanlış anlıyosun ben seninle dalga geçmiyorum kendimle dalga geçiyorum 😂