merve211 Tcher123 tam net gün olarak hatırlamıyorum ama on gün civarı canım faydasına rahimi kalınlaştırmasına göre değişiyor her hastada zaman
Deletedmom_33 Tcher123 transfer öncesi 5 gün ilaç kullanır 6 gün transfer olurdum. Sonrasında 2 ilaç hariç (5.gunde bırakırdım) belirli haftalara kadar devam ederdim
minikmucizemmmmmm Tcher123 2-3 hafta kadar kullandım. Pozitif sonuç aldık kalp atışını duyunca bıraktırdı
Buseceyb Ceyda76 Canım ben 9. Haftamdayım gün de 1 kez e düşürmüştük, kanamam olunca yine ikiye çıktık, acaba ne zaman keser zararı yok dimi.
Buseceyb Deletedmom_33 Kaçıncı haftaya kadar devam ettiniz benim 9. Haftam devam ediyorum, gün de bir e düşürmüştük ama kanamam olunca yine ikiye çıkardı doktorum.
Ceyda76 Buseceyb çocuğa keseye bı zararı yok ben 10.haftadayım günde 4tane ıcıyorum 12. Haftada kesecegım dıyor doktorum lekelenme durumuna göre bebegın durumuna gore
Buseceyb Ceyda76 Oh çok şükür öyleyse canım, bakalım benim doktorum ne diyecek, coraspirinle birlikte kullanıyordum estrofem i, coraspirini kanama olunca kestik, estrofem e devam dedi. Ben de kullananlar ı merak ediyorum kaçıncı haftada bıraktılar diye
Ceyda76 Buseceyb benımde corasprını kanama olunca kestıler suan ama estroferm kan sulandırıcı ıgne progestan fıtıl progesteron ıgne vuruyorum 12 haftaya kadar devam bunlar bebegın gelısmesını tutunmasını sağlıyor düşük rıskını engelliyor .Dıkkat edıyorum formda erken kesılınce düşükler oluyor demekkı var bı bıldıgı doktorun
Susamcik01 Ceyda76 canım bende progestan fitil ve hap alıyorum günde 3 kez şuanda estroferm aralıklı olarak azaltmaya başladık ama lekelenmem oluyo ara ara kahverengi sende fe oldu mu sürekli yatıyorum haftaya tekrar rapor alıp işe gitmeyeceğim
yasemin9222 Susamcik01 merhaba transferden sonra kaç gün rapor aldiniz bende çalışıyorum kısmetse aralıkta transferim varda rapor almayı düşünüyorum
Ceyda76 Susamcik01 evet benim suan 10 haftalık yeni kesıldı ılk başlarda çok oluyordu ılacları kullanınca azalıyor bırazda büyüyor bebekler büyüdükçe de leke oluyor dınkenıyorım bol bol su içiyorum
Susamcik01 yasemin9222 3 gün rapor aldım 2 gün yıllık izinimden istedim 5 etti ama erken test yaptım 5. Gün pozitifi gördüm ve doktoruma tekrar rapor yazdırdım. Şimdi lekelenmekteyim olduğu için evde yatıyorum her hafta rapor yazıyor doktorum. İnşallah kovulmam sanırım 10. Haftaya kadar yatacağım ya da 12