Annesininportakali53 Nuray1ilayda yaa içimden kız geçmişti Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Nuray1ilayda Annesininportakali53 iki kızım var canim çok şükür yine kızım olsa inan bu kadar yine sevinirdim 🥰
Nuray1ilayda Ultramommy çok saol canim inan kızım olsa yine aynı sevinci yaşardım benim sevincim eşimin eşim de belli etmese de oğlu olsun istiyordu
Gahha Nuray1ilayda hayırlı olsun canım erkek bebek kızlardan farklımıydı erkek olduga dair belirtilerin nelerdi
Nuray1ilayda Gahha çok fark yoktu canim ya tek canim isteyen erik ti Can eriği canın ummasinda eski biseyler yemek isterdim ilk zamanlar ama tatlida yedim yani bence alakası yok ama bilmiyorum
Ahsenimveben Gahha benim ilk kızda ağrım fakan bur seu olmaz di şimdi 2. Bebek erkek 16 haftadayim bek sırt ağrısı mide yanma bulantı biraz var ve tatlı şeylerden midem bulsniyir gibi
Gahha Ahsenimveben anladım canım herkesin Farklı oluyor galiba benim kızımda bulantım hiç bişeyim yoktu şimdi 9 haftalıgım ama midem çok bulanıyor ama kusamıyorum bakalım inşlh gecer prilam ilaç kullanıyorum hatta