kahvesever__ Nuray1ilayda bende fransada yaşıyorum burda randövü veriliyor o saate gidip bakıyor doktor ne acayip miş ora
Nuray1ilayda kahvesever__ burdada öyle diyorlar ama bı bana denk gelmedi bebeğimin ilk kalb atışını 14 haftalıkken duydum hamileligimi geç öğrendim öğrenir öğrenmez randevu aldım taaa üç hafta sonra gittim
kahvesever__ Nuray1ilayda burda da öyle canım hemen bakmıyolar bende hamileyken 2 aylıkken gitmiştim oğlumda
Nuray1ilayda kahvesever__ geç olsun da güç olmasın çok şükür ikili testim temiz çıktı sağlıklı olsun yeterki
Nuray1ilayda Balpetegii çok şükür iki kızım var gönül isterki oğlanım da olsun ama kız evladım olsada üzülmem aynı i sevinci yaşarım
kahvesever__ Nuray1ilayda çok şükür canım rabbim bağışlasın hayırlı evlat olsun sağlıkla kucana al önemli olan o cinsiyetin bir önemi yok evlat evlattır
Suheyla2 Sibelnecdet fasülye şeklinde keseue erkek diyorlardı burda görmüştüm ama benimde sizün için aklımdan erkek geçti ama ğost sahibininkini hüç tahmün edemedim merakla bekliyorum😀
Nuray1ilayda Ultramommy ben yanlış anladım sanırım canim belli oluyo demişsin ya bende bişey varda belli sandım 😉