Mhrbn44_ 29+1 haftalik olduk oglumuzla…Malatyadaki hamile arkadaşlar hangi doktora hangi hastaneye gidiyorsunuz dogumunuz nerde olacak hamile çekimi düşünen var mi aranizda
ilkimbebee Mhrbn44_ bizde 13+6 yız yarın yeni bir doktora gidicem tavsiye üzerine hamileliğimin başından beri sevgi hastanesine gitmiştim yarın doktorumu değiştirip hayat hastanesine başlıcam inşallah doktor iyi birisidir bende yeniyim Malatya da
Sedamete Mhrbn44_ merhabalar canım 27+5im normalde 2 doktordu ama divan hastanedeki doktorum Nuriye hoca ilçeye geçince özelde yeni bir doktor arayışındayım.Asıl doktorum tıp fakültesinde halis Özdemir çok iyi tavsiye ederim.Doğumumu da tıpta yaptırmayı düşünüyorum bakalım 🤗
Minibebe Mhrbn44_ 23+3 benimde devlet hastanesinde fatih beye gidiyodum bu sefer ümran hanıma aldim randevumu perşembe günü gidecem insAllah
Glsrnergl Mhrbn44_ 29+2 olduk park hospital murat beye gdiorm cok memnunum ama devlette dogum yprm umran hanimi cok duydm ona randevu aldim bende baklm
Suheda_4406resul 12+3 diye biraz önce kontrole gittim doktorum 12+6 dedi eğitim araştırma hastanesine gidiyorum bende
Mhrbn44_ Suheda_4406resul hayirli olsun bebişiniz…doktorunuz kim bende bu hafta illkez gidecem devlet hastanesine serdar büğrü den randevu buldum
Suheda_4406resul Mhrbn44_ Ümran karabulut doğan benim doktorum bu ikidir ona gidiyorum ama kararsızım gorumcemin doktoruma serdar büğrüydü ona gitmemi tavsiye ediyor sık sık
1prensannesi__ Mhrbn44_ 10 gün önce doğum yaptım canım normalde ümran hanıma gidiyodum gebeliğimin başından beri çok memnun kaldım. Ama doğumumu serdar hoca yaptı o gün o görevliydi doğumhanede😊
Mrvbnbg2208 Suheda_4406resul bizde 17+3üz divan hastanesine gidiyordum nuriye durasa ama hastaneden ayrılmış bakalım nereye devam edeceğim
1prensannesi__ Suheda_4406resul 10 gün önce doğum yaptım kuzu bende gebeliğimin başından beri Ümran hanıma gidiyodum çok memnundum 😊
Suheda_4406resul Mrvbnbg2208 bende o doktordan geçen sene yumurtalık kist ameliyatı oldum aradan bir yıl geçmesine rağmen hâlâ ameliyat izim olduğu gibi kıpkırmızı duruyor normalde bu kadar durmaması lazımmış
Mrvbnbg2208 Suheda_4406resul genel olarak herkes çok ovuyordu bende 2 kere muayene oldum daha ben karar veremeden ayrılmış zaten
Mrvbnbg2208 Suheda_4406resul bana da 12 hafta da plesantan aşağı da riskli gebeliğin var dedi bir kere lekelenmem olmuştu bu hafta o hastanede ki diğer doktor öyle bir durum yok yukarı da dedi
Suheda_4406resul Mrvbnbg2208 aynen bende tavsiye üzerine gitmiştim zaten ama verdiğim paraya değmedi açıkçası
Suheda_4406resul Mrvbnbg2208 özel özel dediler bu doktoruma tavsiye ettiler devlettede gayet başarılı doktorlar var boşa para vermeye değmez bence
Mhrbn44_ Sedamete merhaba canim bende gozde akademiye gidiyorum doktorum iyi ama dogum pahali orda o yuzden devlette devam edeceğim artik ilk zamanlar nuriye hanima gitmistim sonra sira bulamadim bi kac kez gozdede devam ettim
Suheda_4406resul 1prensannesi__ Ümran hanımda hamile izne ayrılırsa hangi doktora giderim bilmiyorum onunda karnı baya çıkmış az kalmıştır kesin doğumuna
Suheda_4406resul 1prensannesi__ gerçekten çok sansliymissin dogumunuda başarılı bir doktor gerceklestirmis
Mhrbn44_ 1prensannesi__ hayirli olsun canim güle güle saglikla büyüt insallah bebegini memnun kaldin mi serdar beyden
Mrvbnbg2208 Suheda_4406resul ben araştırmaya 2 kere gittim bin pişman oldum daha da gitmem yani çok ilgisizler çok saçma bir hastane bana göre çocuğu göremiyoruz bile o yüzden özele geçtim ben
Suheda_4406resul Mrvbnbg2208 doktordan doktora fark var canım tabiki hiçbirimiz ilgisiz bir doktorla her ay yüzyüze gelmek istemeyiz ama tercih meselesi yinede inşallah hepimiz sağ salim kucağımıza alırız
Mhrbn44_ Songul-49 ben bir defa gittim zercan hanima cok ilgisizdi tarik bey ve ismail evren cok iyi gozde akademide gidersen eğer
Mervemm Songul-49 hiç tavsiye etmem kadin bildiğin sadece tüp bebek özen veriyor kaç arkadaşta gitmişti kimse memnun kalmamıştı.