vaveylaaa19 1 adet 10 lu 1 adet 5 li olmak üzere 2 tane hastane çıkışı aldım. Gerisi hep 3 aylik aldığım kıyafet ve tulumlarin. Sizce 1 adet daha hastane çıkışı almalı mıyım lazım olur mu bebeğim 2400 falan doğar muhtemelen
Rapunzelinanasi vaveylaaa19 3 aylık çok büyük olur. Kızım 3 kilo doğdu, 46 günlük ve hala hastane çıkışları ile 0-1, 0-3 aylık kıyafetleri giyiyor 🤷🏻♀️
2prens2prenses vaveylaaa19 bence almalısın canım en azından 2 takım daha illa hastane çıkışı olarak değil alt üst ya da tulum olarak da alabilirsin
Minigim38 vaveylaaa19 bence denemiş olarak diyorum 10 lu hastane çıkışı yerine 5 li den 2 tane daha alın. Ben 0-3 aylık tulum aldım hepsi boydan kısa oluyor 50 cm doğdu kızım 22 günlük hala 5 li hastane cıkışı giyiyor. 3 aylık olanlar henüz büyük geliyor
vaveylaaa19 2prens2prenses yenidogan olarak mı 0-3 ay alt üst takım tulum çok var ama hastane çıkışı yenidogan şeklinde lazım olur mu
2prens2prenses vaveylaaa19 siz 3 aylık deyince 3-6 ay sandım ben o zaman bi takım daha alsanız yeter bence yenidoğan
hasretlik vaveylaaa19 hastane çıkışı yeterli bence. Ama ek olarak 0-3 ay zıbın ve takım almalısın bence 1 2 tane daha zaten hediye olarak da geliyor . Diğer aylar için