Summerwine Tubacngl valla canım doktor vişne suyu browni dedi yedim ama yok arkasını dondu doktor baya ugrasti asla dönmedi yarim döndü sonra ondada elini yüzüne koydu yani hareket etmeyince etmiyor 🤣
cimcimemmmm Tubacngl 36 canim. 2 gune 37 ye girecez insaalh. Dogurdum doguracam ultrasonu bile yok 😅sadece ilk 4 -5 ay öncesinin var 2-3 tane. 🤦♀️ orada da cok ufak belli bile olmuyor neredeyse
Mrvrl38 Şekerli yiyecekler yiyin diyorlar ama bende henüz yüzünü göremedim 38. Haftadayiz hep eli yüzünde sülalesi rahat 😃
annesivekuzusu Tubacngl ben hazır almıştım yalan soylemeyeyim 🤭 A101 de teddy var tadı çok güzel onu içmiştim 🥰
2pasaannesi Tubacngl ben kontrole girmeden eti canga yiyorum alakası var mı bilmiyorum ama çok hareketli oluyor 😂😂
Aylakrn Tubacngl valla benim bebiş normalde çok hareketli ama hem deyatlı da hemde normal kontrol de yüzünü hiç bir şekilde göstermiyor ayaklarıyla kapatıyor yüzünü bizede görmek nasip olmadı bir türlü çikolata da fayda etmiyor yani😅🤷
2prensesannesiiii poyrazin_annesi28 ben 11+1 de gittim yüz üstü yatmış uyuyordu üzüldüm🥲 çikolata falanda yemiştim haftaya 13+1 de gideceğiz umarım hareketli halini yakalarız🥲🥲🥲🥲 gerçekten bi hevesle gittim uyumuş uykucu şirinem🤤
Ogretmenanneyim Hem gülerken hem esnerken hemde dil çıkartırken yakaladık biz🙊 genelde meyve suyu içiyorum sadece uyanıyor hemen 🐣
Tubacngl Ogretmenanneyim şanslısın o zaman sen bence video çek ultrasona bakarken hatıra olarak kalıyo 😊
poyrazin_annesi28 2prensesannesiiii Uykucu olucak demek ki seninki 😅 Şansımıza artık canım inşallah uyanık olur da görürsün bebisini oynarken çok güzel bişey ❤️