ElifKus Merhaba kızlar nasılsınız?🌸 Bir şey sormak istiyorum. Lierac ve biooil dışında kullanıp memnun kaldığınız çatlak kremi ve yağı nelerdir? Rica etsem paylaşır mısınız lütfen.🌸
cns__ ElifKus en güzeli bebe yağı. Bio oili kesinlikle sevmedim, sürdüğüm an yok oluyor gibi. Sabah aksam bebe yağı sürüyorum. Bir de geçtiğimiz hafta dalan’ın zeytinyağlı bir kremi var ondan aldım o da güzel nemlendirdi. Önemli olan nemli olması zaten.
1Mavimavi ElifKus ben soğuk sıkım hindistan cevizi yağı kullandım ilk hamileliğimde 24 kg almama rağmen çatlağım olmadı Bu hamileliğimdede başladım tekrar
ElifKus 2022bebeki dalinin avokadolu badem yağını kullandım ama emilimi hiç yok ve yanlarımda da çatlak oldu hep karnıma sıçramasını istemiyorum 🥺
esmom07 Badem yağı 1 şişe diğerleri yarım ölçü hindistan cevizi üzüm çekirdeği kantaron zeytinyağı hepsini karıştırıp kullandım 36+4 deyim henüz yok inşallah olmaz ablamda iki gebeliğin de bu şekilde kullandı çatlamadı :)
ksedak Seda Altın çatlak önleyici kremi çok güzel nemlendiriyor. 1 hafta oldu kullanmaya başlayalı ama beğendim.
sedaa12 ksedak bende onu kullanıyorum kaçıncı haftada kullanmaya başladınız ben sanırım geç kaldım 33 de kullanmaya başladım ama çoktan çatlamışti göbeğim 😔
nilsmomy ElifKus incia kullandım cook memnun kaldım sonra fiyatı çok artti womm aldım ondan da çok memnun kaldım 🤗
ksedak sedaa12 Şimdi girip görebildim cevabınızı geç dönüşüm için kusura bakmayın :/ Haftada kullanmaya başladım. 2 hafta oldu neredeyse. Öncesinde Lierac kullanıyordum ama bu daha etkili gibi hissediyorum sürdüğümde cildimi çok rahatlatıyor. Hafif hafif bacaklarımda çatlamalar başlamıştı, ama umarım devamı gelmez :))
Nz27 Vazelin ve kantaron yagı digerleriii çöpp boşa para vermeyin hindistan yagı bile beni etkilemedi sürünce anlık beş dk sonra yok oluyor bio oil gbi
Tugcecanan ElifKus bunlara ek olarak mustela vardı bende. Çok düzensiz kullandım üçünü de ama hiç çatlağım olmadı zaten doktor genetik olduğunu söylemişti çatlakların. Bi de ben 8kilo almıştım belki kiloyla da alakalı olabilir
zeynep_6n ElifKus badger belly butter diye bir krem kullanıyorum. Ergenlikten kalan göğüs kalça bacak hatta dizlerimde bile çatlaklar var. Bu yüzden hamilelikte daha fazla çatlamaktan çok korktum. Bu krem bana çok iyi geldi 36.haftaya girmek üzereyim henüz hiç yeni çatlağım olmadı. İki günde bir banyo sonrası sürdüm. Baya nemli tutuyor ama yağlı his asla bırakmıyor. Kokusunu beğenen var beğenmeyen var o da çok kişisel bir durum.
Zumra_elif61 ElifKus birgebenin günlüğünde Ebru ablanın leke kremiydi çatlak tı kullanabilirsin gönül rahatlığıyla canım efso bi insan ürünleri de efso♥️♥️
2022bebeki ElifKus Badem yağını doktorum da önermedi hem de tüylenme yapar dedi. Hindistan cevizi yağı,kantaron,bebe yağı dönüşümlü kullaniyorum şu an sonra uni baby ya da bio oile devam edicem🤗