Umay255 Balpetegii ilk merakimdan 1 sayfaya 30 TL baktırdım kadın kızda çok israrliydi 🤣🤣 benim oğlum olucak ama 36 haftalık olduk inanma yani
Smya Balpetegii çin takvimi var ya onu denese bir internette çok rahat bulabilirsin, benimkini doğru bilmişti
bebeklerin_annesi Balpetegii oralara boşa para vermeye değmez Hadi verdin para 100 de 100 doğru tahmin de yapılmıyor atıyorlar zaten 2 seçenek var tutma ihtimali yüzde 50 Bu şekilde paranızı yedirmeyin onlara
Balpetegii Umay255 hadi ya banada %70 erkek dedi daha net belli degil ama, sizde oran olarak ne söyledi 😂
Balpetegii bebeklerin_annesi yaptiranlarin yorumlarini okuyup bir umit dedim, sabirsizlaniyorum öğrenmek icin ama bakalim hayirlisi
minikoglummm bebeklerin_annesi bencede yaaa ne acelesi var daha bebek kendine gelmeden tahmin yapanlara inanmayın bide sallıyorlar
Balpetegii Umay255 bunu attım ama bir hafta once doktor kız dedi bir hafta sonra burdaki cikintiyi gorup erkek olabilir dedik, yuzuk testinde de takvimde kiz cikiyor
Gahha Balpetegii Kendim yaptım canım şimdide erkek cıkıyor ileri geri gidiyor bakalım daha cinsiyet ögrenmedm
Gahha Balpetegii Canım yaptıran ve doğru cıkan oldu daha önce post açıldı emel ve arzu hanım için tahmin yaptıran çok burda