Ahuum buda çok saçma ha gerekirsede tüp bebek yapr milyonlar da dökeriz kardeşleri olsunn biz ölünce sırtını yaslicgi biri olsun sırf tek çocuğa gelecek rahat olsun die kardeş yapmazsan nerden biliosun o paranin senden gitmicegini Rabbim önce hayrlı sağlıklı evlatlar versin snra onlarn rızkını da verir dua et senin o gelecek die ayırdığın parayi yesin çocuğun eşimin bi arkdasi var babası öldü annesinin üstünde 10 milyona yakın para var arsadir evdir ama oğlu sürünüyor borç batağında yiyemior o paradan ev sattilar borcunun bi kismini verdiler olmadi tkrar o borç yenilendi resmen yiyemior babasinin parasını herseyin hayrlisini dileyin böyle de konuşma snra bsy olur fikrin değişir ozman mumla ararsın çocuğu ama rabbim vermez bak biz 5 yaşında kızım var nerdyse 3 senedir istiyorz olmuyor hiç büyük de konuşmadım tek çock da yeter demedim Rabbimin işine de karsmadim nasibi varsa olur yoksa olmaz sende nasip de bi bakmışsın 2 tane ard arda supriz hebelikler yasamissin ozman tek cock, gelecek görürsün 👍🏻😉