aaysegull12 Kızlar göbeğinize çatlamayı engelleyen, azaltan kullandığınız tavsiye ettiğiniz krem nedir yardım lütfen 🤗
Kayaozge aaysegull12 Kantaron yağı kullanıyorum ben ardından nemlendirmek için de hindistancevizli vazelin sürüyorum 😊
Mer93 aaysegull12 bol su için özellikle duştan sonra nemlendirin ben hc yağı ve kakao yağı kullanıyorum kantaron da iyi geliyomuş ama çatlıcanız varsa oluyor zaten biraz aza indirirsiniz en azından. Yada bunlarla uğraşamam diyosanız lirrac ve biooil herkes bunlardan kullanıyor
AyFa1608 Kayaozge faydası oluyor mu canım ? Bide çatlama olurken çatlayan yerler acır mı ya geçen baktım karnım ince ince çatlamaya başlamış. İki gündür de acı hissediyorum karnım ağrıyor sandım ilk ama yok sanki karnımın eti acıyor bişey ısırıyor gibi elimi koyuyoum çatlayan yerler acıyor biraz
Hestiaa Önce beslenmenize dikkat etmeniz lazım, ne krem sürerseniz sürün genetiğinizde varsa illaki çatlayacak. Hiç krem sürmeyip 1 tane bile çatlamayan biliyorum etrafımda.
Kayaozge AyFa1608 Ben şuan 20 haftalığım çok şükür her hangi bir çatlağım yok zaten kantaron yağı bi çok her şeye iyi geliyormuş internette de faydaları yazıyor 😌 karın çatlarken ağrı olur mu hiç bilmiyorum yanlış bilgi de vermek istemem ama karın gerildiği için ağrı yapabilir belki yani çevremde görüp duyduğum kadarıyla çatlarken bi ağrı hissettiklerini söylemediler ☺️
AyFa1608 Kayaozge sağol canım. Ya ağrı değil aslında çatlayan yerlerde arada sanki sinek ısırıyomuş gibi incecik bi sızı oluyor dokununca da acıyor azıcık. Çok olmuyor zaten arada olunca takmadım bende çok. Ben zaten kiloluyum biraz çatlaklarım vardı. Önceki gebeliğimde çatlak kremi kullandım bi işe yaramadı. Bunda da kantaron deneyim faydası olur inşallah 😅
Kayaozge AyFa1608 İşte karnınız çıktıkça geriliyor yA büyük ihtimal o yüzden ağrı yapıyordur 😌 ama inşallah kantaron yağı iyi gelir sağlıkla kucağınıza alın bebişinizi de ☺️