eylulicten Gunaydin hanimlar, Doguma gidiyorum, önce normal deneyecegiz yoksa sezeryan. Dualarinizi eksik etmeyin olur mu? 🌺🙏
yagizegemom eylulicten Ezgi_hsyn Allah yardımcınız olsun kızlarrr sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah minnoşları 🌸♥️
eylulicten Ezgi_hsyn Nur_sima meleklerin_annesii yagizegemom Mhande reyhan12 Ozge_5516 mylittlebabym hanimlar melegim yanımda ❤️ Zorunlu sezeryana döndük. Yakinda dogum hikayemi paylaşacağım. Dualariniz icin tesekkur ederim. Darisi tum bekleyenlere 🌺
Nur_sima Sağlıcakla kavuşun inşallah. Rabbbim kolay doğumlar nasib eylesin sizlere ağrısız,sızısız alın yavrularınızı kucaklarınıza🤲🏻
Ezgi_hsyn eylulicten benimde meleğim yanımda kendi adıma sezeyan süreci çok kolaymış ama şuan sadece emzirme uyum ve meme ucu için çabalıyorum kesi hissi vs şu durumda normal buyutuldugu gibi sonda meselesi yok masaya yattm 10 dk sürmedi bebeğin ağlaması tatelde 45 dk gectı şimdi mama veriyoruz
eylulicten Ezgi_hsyn aynen benimde oyle 3 gune gelir sütun dedi. Mama veriyorum ama sut gelmese de mutlaka meme de emziriyorum ten temasi icin 😊