Gysa Merhabalar erken doğum riskim var ilaç kullanmaya devam edıyorum ama agrılarım artıyo hıssedıyorum 35 haftalık olacağız bu haftadan sonra doğum yapanlar bebeklerınız kuveze alındı mı
esmanurum Gysa okudugum kadari ile 36 haftadan sonra dogulan bebekler zaten erken dogulmus bebekler sayilmiyor,siiznki de bir az sabir etse inseallah normal.dogum.olacak,fazla kendinizi yormayin
Pembeerguvan Haftamda benimde öyle oldu ciğer geliştirici iğne yaptılar ve serum aldım adalat ilaç kullandm engellendi.. siz yine iyi 35tesnz inşallah sorunsuz 1 2 hafta daha geçerk normale döner merak etmeyin 30. Haftadan snra daha güçlü oluyo bebekler
Gysa Pembeerguvan benımde aynı şeyler 31. Haftayken oldu suan nidicard kullanıyorum haşa hafif sancılarım devam edıyo inşallah sağlıkla alırız bebeklerımizi kucagımıza
Sedauzunbekiroglu Merhaba hic korkmayin ben ilk kızımı 35+6 da suyum gelmesiyle dogum yapmistim küveze de girmemisti sadece kilo olarak dusuktu ama saglikliydi cok sükur onemli olanda oydu zaten,insallah saglicakla kucaginiza alirsiniz bebeginizi