beyzzsenturkk _Sabi94_ iskenderin yanına bir isim koymak icin sizce iskende uzun değil mi çift isim soyisim de eklenince zorlayabilir
3babymom _Sabi94_ yani isim zaten uzun yeterli ama yanına ekliyim derseniz çok kısa bulmaniz lazım Mesela İskender efe İskender Ege İskender Ali Bunun gibi
mzyynkbra _Sabi94_ aslında isim iskenderden sonra ikinci isim olarak konulacaksa soy ismine uyumlu isim düşünmek daha mantıklı canım
_Sabi94_ Aynen uzun Kızım da eşim koydu Bunda sen İsim ver dedi Babası dedi ben de İskender düşünüyorum o zaman iki İsimli olsun dediler böyle ona uyumlu isimde çok uzun olur kısa bir isim olursa belki
_Sabi94_ Sedoa_ Ben de aslında öyle düşünüyorum İskender Ege yada İskender Efe İskender aren nasıl olur
nilsmomy _Sabi94_ eşimin ismi İskender görünce şaşırdım çok kullanılmıyor 😂. Baskın bir isim olduğu için yanına başka isim konulsa da çok kullanılmaz galiba ama koymak isterseniz kısa isimler koyabilirsiniz. İskender Efe İskender Ali iskender Han vs :)
_Sabi94_ nilsmomy Aynen öyle😂 Ben de istemezdim aslında kayınpederim kaç yıllardır bu ismi düşünüyormuş😀