Asya55 Büyük kızım beş yaşında anaokuluna başladığından beri sürekli hastalanıyor bir hafta iyiyse diğer hafta ateş boğaz enfeksiyonu yada öksürük oluyor tıbbi doğal ne varsa yapmaya calısıyorum ama kısır döngüye girdik sanki.Sizlerdende bu durumu yaşayan oldumu nasıl atlattınız neler yaptınız?
Asyabuse Asya55 maalesef mikroplarla yeni yeni tanışıyorlar. Benim kreş anaokulu falan olmadığı için ilk tanışıklığım 1. Sınıftı hastanelerden gelemez olmuştum 😌 yeğenim 2 senedir gidiyor kreşe şu an 5 yaşında hala hasta. Bi lenfleri şişiyo o geçiyor boğazı tahriş olmuş kıpkırmızı o bitiyo el ayak hastalığı bulaşıyo sonu gelmeyen bir serüven gibi 🥺başılıklığı kuvvetli olsun diye yok arı sütü yok polen bikmem nesi neler neler içiriyolar çocuğa ama fayda yok gibi 🤷🏼♀️ vücut bu mikroplara alışcak mecbur
3babymom Asya55 benim de çocuklarım öyleydi bağışıklığı zayıf oluyolar kış mevsimi gelince pekmez veriyodm meyve falan ve vitamin şurubu kullaniyodum biraz iyi geliyodu bagisikligi güçlendirecek şeyler kullanın veya gerekirse bı dr götürün şuan oğlum 1 e gidiyor on beş günde bile hasta oluyo hemen meyve falan veriyorm mikroba karşı bağışıklık olmadığı için hemen direncsiz kaliyolar
Mer93 Asya55 hepsi çok normal ilk bi sene böyle geçecek biraz sabır :) sonrası çok daha rahat seneden seneye azalacak bütün çocuklar aynı pes etmeyin yemesi içmesi sağlam olsun alışıyorlar bi şekilde. Sadece kan tahlili yaptırın değerleri iyiyse sıkıntı yok
mzyynkbra Eltimin çocuğuda öyle 3 ayda bir net ateşli kusmalı hastalık geçirir . Doktor ya anne sütünü ya da mamayı erken bırakmışsınız bağışıklılığı zayıf olabilir demiş . Vitamin yazmış yani vitamin tercih edebilirsin canım . Çünkü şimdiki besinlerden çocuklar yeterince vitamin alamıyorlar bazen takviye gerekebiliyor .
Sedauzunbekiroglu Ayni durumlari bizde yasiyoruz okullar acildigindan beri hic gecmiyor. 2 gun en fazla iyiler sonra tekrardan oksurme ,geniz tikanikligi, burun akintisi basliyor neler yaptiysam banamisin demiyor artik sasirmis durumdayim