Poyrazelzem Şuan 4 haftalık hamileyim beta hcg 1197 çıktı normal değer aralığın biraz üstünde dış gebelik olur mu çok korkuyorum bilen varsa bilgilendirebilir mi 😌
Tubatgn Poyrazelzem Normal değer aralığı derken canım ? Ben beklenen adetten iki gün önce 1420 beta ile hamile olduğumu öğrendim ve şu an 26 haftalık hamileyim. Ayrıca dış gebelik bu şekilde anlaşılmaz 🙏🏻
EmineDefneGokce Poyrazelzem normal değer üstünde değil gayet normal erken yumurtlama olmuştur . Benim kızımda da böyle çıktı adet günü. Dış gebelik ne alaka :)
Poyrazelzem Poyrazelzem Tubatgn buralarda çok yeniyim öncelikle kusura bakmayın ☺️ Lab kağıdında referans değerleri aralığını kasttettim ona göre biraz yüksek o yüzden endişelendim çok teşekkür ediyorum canım
Lulu02 Poyrazelzem canım ben günüm geçmeden 2500′leri gördüm endişe edecek bir şey yok gayet güzel ilerliyor biz bugün 6 haftalık olduk çok şükür Rabbime bir sıkıntımız yok henüz 💐❤️
Tubatgn Poyrazelzem Ya sen onlara bakma onlar değer aralığı herkeste beta bir çıkmaz daha düşük değer ile öğrenenler var. Önemli olan iki günde düzenli artış göstermesi. Sen böyle şeyleri kafana takma gayet iyi bir değer. 💕
Poyrazelzem Aslan22 canım benim lab sonucuna göre 700 referans aralığı benim 1197 o yüzden sormak istedim