Faziletttt Merhaba arkadaşlar ben 32+4 günlük hamileyim ilk 4 ay mide bulantısı oldu çok kötü hemde son iki gündür yine başladı mide bulantısı kusma da oluyor arada Dr kontrolümde haftaya pazartesi günü başına gelen varmı teşekkürler şimdiden
Hacer7 Faziletttt benimde geçen hafta midem bulandı kustum 31 haftalıkken acaba Doğum yaklaşıyor diye mi bilmiyorum viraja öyle olmadı ama 32+3
Muhasebeci Faziletttt canım bende de 30 lu haftalarda gene başlamıştı mide bulantısı sabah kahvaltı yapınca hepsi gidiyordu. Şimdi 35. Haftadayım kesildi gibi ama her an geri başlayacak diye korkuyorum 😔😔
Faziletttt Hacer7 ya cnm resmen yataktan kalkamıyorum halsizlik yorgunluk var bu aralar kendimi yoruyorum tmm ama mide bulantısı nerden çıktı ya kurtulmuştum
Arenbebek 31+3 hftaliigim ne yersem midem bulaniyor okdar halsizim ki hicbisey yapasim gelmiyor halsizlikten birden boyle oldum dun 1 saatligine disari ciktim eve geldimsaat 8 bile degildi uyumusum ne oluyor anlam veremiyorum🤗🤗🤗🤗
Faziletttt Arenbebek aynı bende öyleyim yorgun hissediyorum kendimi midem bulanıyor inşallah geçer biran önce
Muhasebeci Faziletttt amin canım amin ne işiniz varsa 30 lu haftalara gelmeden yapın her geçen gün daha bir ağırlaşıyorsunuz 😔😔
Faziletttt Muhasebeci evet cnm bende bebek alışverişi tamamladım ama kendime daha gecelik almadım sadede kendi çantamı hazırlamadım
Cbella Bende aynıyım reflüden dolayı sanırım bebek artık yukarı doğru çıktı bşde mide hemen doluyo tabi ben soda sayesinde geçiştiriyorum bulantıyı
Muhasebeci Faziletttt alışverişi bitirmişsin bitti say hazırlığını☺️☺️ Rabbim tüm herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ☺️☺️